A. 1.- Béarnaise Chateaubriand

A. 1.- Béarnaise Chateaubriand
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać A. 1.- Béarnaise Chateaubriand spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 152 kalorie. Ten bezglutenowy przepis służy 22 i kosztuje 1,34 zł za porcję. Jeśli masz żółtko, pieprz, młode ziemniaki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 22 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Châteaubriand, Chateaubriand A La Maison, oraz Châteaubriand For Two w / Sauce Béarnaise dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 218°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Ułożyć pieczeń na patelni; wymieszać z 2 łyżkami. sosu do steków.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Do StekówSos Do Steków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
3
Piec 35 do 40 minut lub aż temperatura wewnętrzna osiągnie 60° dla średnio rzadkich lub155 dla średniej doneness, szczotkowanie z 2 łyżki. pozostałego sosu stekowego po 20 minutach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Do StekówSos Do Steków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
4
Odstawić na 15 minut (temperatura wewnętrzna wzrośnie o -12° podczas stania).
5
Ziemniaki umieścić w dużym rondlu.
Składniki, których będziesz potrzebować
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
6
Dodać wystarczającą ilość wody do pokrycia. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu. Zmniejszyć ogień do średnio-niskie; gotować na wolnym ogniu 10 do 12 minut lub aż ziemniaki będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
7
Odcedzić ziemniaki, pozostawiając ziemniaki na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
8
1/4 szklanki masła pokroić na kawałki; dodać do ziemniaków wraz z natką pietruszki. Wrzucić szczelnie, aż ziemniaki są równomiernie pokryte. Doprawić solą i pieprzem. Przykryj, aby się ogrzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
9
Napełnij dno podwójnego kotła kilkoma centymetrami wody. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu. W międzyczasie wymieszać pozostałe 1/4 szklanki sosu stekowego i szalotki w górnej części podwójnego kotła; umieścić bezpośrednio na palniku( nie nad dolną częścią podwójnego kotła wypełnionego wodą)i gotować 3 minuty lub aż zgęstnieje, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Do StekówSos Do Steków
Szalotka, Tarta Lub PosiekanaSzalotka, Tarta Lub Posiekana
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 1/2 Uncji Niesłodzonej Czekolady, Drobno Posiekanej6 1/2 Uncji Niesłodzonej Czekolady, Drobno Posiekanej
10
Dodaj 2 Łyżki. pozostałego masła; mieszać do rozpuszczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
11
Zdjąć z ognia.
12
Dodać żółtko i estragon; mieszać trzepaczką do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Odmiany GrzybówOdmiany Grzybów
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
13
Umieścić na dnie podwójnego kotła wypełnionego gotującą się wodą; gotować i mieszać aż zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 1/2 Uncji Niesłodzonej Czekolady, Drobno Posiekanej6 1/2 Uncji Niesłodzonej Czekolady, Drobno Posiekanej
14
Dodaj pozostałe 6 łyżek. masło, 2 łyżki. jednocześnie mieszając trzepaczką po każdym dodaniu, aż masło całkowicie się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
15
Zdjąć z ognia; przykryć, aby utrzymać ciepło.
16
Mięso pokroić w plasterki. Polać sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
17
Podawać z ziemniakami.
Składniki, których będziesz potrzebować
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 22 m.
Porcje22
Ocena Zdrowia3
Magazyn