4-Fasolowa Fasola
4-Bean Baked Beans może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole receptury przystawki. Na 61 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 220 kalorii, 7G białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 16. 564 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Udaj się do sklepu i odbierz ketchup, melasę, musztardę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 42%, co jest dobre. Spróbuj Trzy-Fasolowa Fasola, Cztery Fasolowe Fasolki, oraz Fasola Zapiekana 3-Fasolowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Miejsce fasola, masło fasola, lima fasola, i wieprzowina i fasola w naczyniu zapiekanka 2-quart.
Podgrzać rondel na średnim ogniu; gotować i mieszać boczek, cebula, i czosnek, aż boczek jest rumiane, o 10 protokół.
Ubić brązowy cukier, ketchup, ocet, melasa, i musztarda do mieszanki boczku; gotować na wolnym ogniu, aż gotowane przez, o 20 protokół.
W naczyniu żaroodpornym polać fasolą sosem.
Piec w nagrzanym piekarniku do bulgotania, 1 godzina 15 minut.