4-Fasolowa Fasola

4-Fasolowa Fasola
4-Bean Baked Beans może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole receptury przystawki. Na 61 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 220 kalorii, 7G białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 16. 564 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Udaj się do sklepu i odbierz ketchup, melasę, musztardę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 42%, co jest dobre. Spróbuj Trzy-Fasolowa Fasola, Cztery Fasolowe Fasolki, oraz Fasola Zapiekana 3-Fasolowa dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Miejsce fasola, masło fasola, lima fasola, i wieprzowina i fasola w naczyniu zapiekanka 2-quart.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Puszka (28 Uncji) Wieprzowiny I Fasoli1 Puszka (28 Uncji) Wieprzowiny I Fasoli
Fasola MaślanaFasola Maślana
Oliwa Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia GoyaOliwa Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia Goya
Pokrojona W Kostkę Cukinia, żółta Dynia I/lub Dynia PiżmowaPokrojona W Kostkę Cukinia, żółta Dynia I/lub Dynia Piżmowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Danie ZapiekaneDanie Zapiekane
3
Podgrzać rondel na średnim ogniu; gotować i mieszać boczek, cebula, i czosnek, aż boczek jest rumiane, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
4
Wylać nadmiar tłuszczu.
5
Ubić brązowy cukier, ketchup, ocet, melasa, i musztarda do mieszanki boczku; gotować na wolnym ogniu, aż gotowane przez, o 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dietetyczna Soda KremowaDietetyczna Soda Kremowa
3/4 łyżeczki Melasy3/4 łyżeczki Melasy
Płatki Crispix, RozdrobnionePłatki Crispix, Rozdrobnione
Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie PlasterkiOgórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
6
W naczyniu żaroodpornym polać fasolą sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Danie ZapiekaneDanie Zapiekane
7
Piec w nagrzanym piekarniku do bulgotania, 1 godzina 15 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs
Porcje16
Ocena Zdrowia3
Magazyn