30 minut do domowej roboty.Dżem z zamrażarki GALARETKOWO-Malinowo-jagodowej

30 minut do domowej roboty.Dżem z zamrażarki GALARETKOWO-Malinowo-jagodowej
Need a bezglutenowa, przyjazna dla fodmap i wegańska przyprawa? 30 minut do domowej roboty.Galaretka Malina-jagoda dżem zamrażarka może być niesamowity przepis, aby spróbować. Na 7 centów za porcję, ten przepis okładki 0% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 37 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu. Ten przepis służy 112. Udaj się do sklepu i odbierz jagody, pektynę owocową, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 5 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 24 godziny i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj 30 minut do domowej roboty.Galaretka truskawkowo-Jagodowa dżem z zamrażarki, 30 minut do domowej roboty.Dżem jagodowo-brzoskwiniowy, oraz 30 minut do domowej roboty.Dżem z galaretki brzoskwiniowej dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wypłukać czyste plastikowe pojemniki i pokrywki wrzącą wodą. Dokładnie wysuszyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
2
Łodyżkę i dokładnie zmiażdżyć jagody, 1 warstwę na raz. Zmierz dokładnie 1-1 / 2 szklanki pokruszonych jagód w dużej misce. Mash maliny. Zmierz dokładnie 1-1 / 2 szklanki puree malin w misce z jagodami. Wymieszać z cukrem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Borówki AmerykańskieBorówki Amerykańskie
MalinyMaliny
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
3
Odstawić 10 min., mieszając od czasu do czasu.
4
Wymieszać wodę z pektyną w małym rondelku. Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu, stale mieszając. Dalej gotować i mieszać 1 min.
Składniki, których będziesz potrzebować
PektynaPektyna
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
5
Dodać do mieszanki owoców; wymieszać 3 min. lub do momentu, aż cukier prawie się rozpuści i nie będzie ziarnisty. (Może pozostać kilka kryształów cukru.)
Składniki, których będziesz potrzebować
OwoceOwoce
CukierCukier
6
Napełnij wszystkie pojemniki natychmiast w granicach 1/2 cala od wierzchołków. Zetrzyj górne krawędzie pojemników; natychmiast przykryj pokrywkami.
7
Odstawić w temperaturze pokojowej przez 24 godziny. Dżem jest teraz gotowy do użycia. Przechowywać w lodówce do 3 tygodni lub zamrażać dodatkowe pojemniki do 1 roku. Rozmrozić w lodówce przed użyciem.
Składniki, których będziesz potrzebować
DżemDżem
TrudnośćEkspert
Gotowe W24 hrs, 30 m.
Porcje112
Ocena Zdrowia0
Magazyn