2-warstwowe ciasto Rum Pecan z sernikiem
Przepis 2-Warstwowy Rum Pecan Pie z sernikiem jest gotowy w mniej więcej 1 godzinę i 5 minut i zdecydowanie jest ogromnym bezglutenowe i wegetariańskie opcja dla miłośników Południowej żywności. Jedna porcja zawiera 385 kalorii, 6G białka, oraz 24g tłuszczu. Na $1.4 za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 25 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. To będzie hit w Twoim Święto Dziękczynienia wydarzenie. Udaj się do sklepu i odbierz jajka, syrop kukurydziany, serek śmietankowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 24%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Mini Chocolate Pecan Pie Sernik, Churro Pumpkin Pie Sernik Duński, oraz Easy Low Carb Pumpkin Cheesecake Pie.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Rozwiń 1 ciasto skorupa na powierzchni roboczej; pędzel z wodą.
Ułożyć drugą skórkę ciasta na pierwszej skórce ciasta; delikatnie docisnąć.
Umieścić podwójną skórkę w 9-calowej patelni ciasto.
W misce ubić serek śmietankowy, 1/2 szklanki cukru, 1 jajko, wanilię i sól, aż będzie gładka i kremowa.
Wlać do skórki z ciasta; posypać sernik nadzieniem z orzechów pekan.
Wymieszać syrop kukurydziany, masło, 1/4 szklanki cukru, 3 jajka i ekstrakt z rumu razem w misce, aż będzie gładka; zalać warstwą orzechów pekan.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż nóż włożony w środek ciasta wyjdzie czysty, 45 do 50 minut.