Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc spróbuj 101" Whaler " Fish Sandwich. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 44g białka, 51 g tłuszczu, oraz w sumie 927 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 3,37 zł za porcję, ten przepis okładki 39% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ten przepis od Epicurious ma 1 fanów. Mieszanka pietruszki, pikle relish, łagodny ser i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Maślanka 101, Mąka Tortowa 101, oraz Poważna Kanapka Z Rybami dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W średniej wielkości misce ubij razem mleko i jajka. W innej średniej wielkości misce wymieszaj mąkę, mąkę kukurydzianą i pietruszkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka Kukurydziana
Pietruszka-nać
Mąka Uniwersalna
Jajko
Mleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
Do Szczotkowania I Smażenia
2
Doprawić rybę solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Ryby
3
Rybę przecedzić przez mieszankę jajeczną, a następnie dokładnie obłożyć mieszanką mąki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka Uniwersalna
Ryby
Jajko
4
Na dużej patelni do smażenia natychmiast podgrzać olej na średnim ogniu. Gdy jest gorąco, ale nie palić, dodać filety do patelni. Gotować z jednej strony, aż ciasto będzie jasno złoty kolor, o 4 protokół. Ostrożnie obrócić filety i gotować przez 2 do 3 minut więcej. Za pomocą szpatułki z rowkiem wyjąć je z patelni i osuszyć na ręcznikach papierowych.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki Papierowe
Szpatułka
Patelnia
5
W międzyczasie wymieszać składniki sosu tatarskiego (jeśli są używane).
Składniki, których będziesz potrzebować
SOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
6
Bułki pokroić w plasterki i rozprowadzić sos tatarski (jeśli jest używany) na wnętrzności.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Tatarski
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Rolka
7
Na każdą dolną bułkę ułożyć filet, następnie w razie potrzeby ułożyć sałatę, pomidor i ser.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sałata
Ser
Pomidor
Rolka
1
Kupując filety rybne (lub steki rybne), Szukaj wilgotnych kawałków bez wysuszonych krawędzi lub brązowych plam. Cała ryba powinna pachnieć jak ocean, a nie fishy, i powinny mieć jasne oczy, czerwone lub różowe skrzela i lśniące łuski. A wszystkie ryby powinny być sprężyste w dotyku, a nie papkowate.
Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to Menage a Trois Limelight Pinot Grigio. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 11 dolarów.