1000 Kalorii Wołowina Wellington

1000 Kalorii Wołowina Wellington
Nigdy nie można mieć zbyt wiele szkockich przepisów, więc dać 1000 kalorii wołowiny Wellington spróbować. Ten przepis służy 8 i kosztuje $11.8 za porcję. Jedna porcja zawiera 1011 kalorii, 47g białka, oraz 76 g tłuszczu. Najlepiej sprawdza się jako danie główne i odbywa się w ok. 3 godziny i 17 minut. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz pasztet z foie gras, ciasto francuskie, polędwicę wołową i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 69%, co jest dobre. Podobne przepisy to Beef Wellington, Best Beef Wellington, oraz Beef Wellington.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
2
Na patelni piecz wołowinę na środku piekarnika przez 25 do 30 minut lub do momentu, gdy termometr odczytu natychmiast zarejestruje 120 stopni F Po włożeniu do wołowiny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
3
Niech filet ostygnie całkowicie i wyrzucić boczek i sznurki. Odtłuścić tłuszcz z soków z patelni i zarezerwować soki z patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
4
W ciężkiej patelni gotować grzyby w maśle, sól i pieprz na umiarkowanie małym ogniu, mieszając, aż cała ciecz wydzielają odparowuje i mieszanina jest prawie sucha.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Truskawki Na StopęTruskawki Na Stopę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
5
Dodać śmietanę i gotować, aż śmietana zgęstnieje i pokryje tył łyżki, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Sztuka (10 Do 12 Cali) Truskawki Owoce Na Stopę1 Sztuka (10 Do 12 Cali) Truskawki Owoce Na Stopę
6
Niech ostygnie całkowicie.
7
Filet rozprowadzić równomiernie na pate de foie gras, pokrywając wierzch i boki, a grzyby rozłożyć równomiernie na pate de foie gras. Na posmarowanej mąką powierzchni rozwałkuj 1 funt ciasta francuskiego na prostokąt o wymiarach 20 na 12 cali lub wystarczająco duży, aby całkowicie zamknąć filet. Lekko ubić białko w małej misce i odstawić. Ubij żółtko z wodą, aby umyć jajko i odstawić. Obtaczony filet ostrożnie odwróć pod środek ciasta i złóż długie boki ciasta, aby zamknąć filet szczotkując krawędzie ciasta białkiem, aby je zamknąć. Zagięte końce ciasta na filet i zapieczętować pozostałym białkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Ananasa, Obranego I Pokrojonego W Kostkę O Boku 1/2 Cala (ok1/4 Szklanki Ananasa, Obranego I Pokrojonego W Kostkę O Boku 1/2 Cala (ok
Opcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości TłuszczuOpcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Foie GrasFoie Gras
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Starta Czekolada (opcjonalnie)Starta Czekolada (opcjonalnie)
9 Sterylizowanych Słoików Do Przetworów O Pojemności Pół Pinty Z Pokrywkami I Pierścieniami9 Sterylizowanych Słoików Do Przetworów O Pojemności Pół Pinty Z Pokrywkami I Pierścieniami
48 Do 56 Cukierków Life Savers48 Do 56 Cukierków Life Savers
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Pokroić W Kostkę O Boku 1/2 Cala,Pokroić W Kostkę O Boku 1/2 Cala,
10 Białych Bułek Obiadowych10 Białych Bułek Obiadowych
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
8
Przelać filet, szew bok w dół do galaretki-roll patelni lub płytkiej patelni do pieczenia i umyć ciasto z niektórych jaj umyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
48 Do 56 Cukierków Life Savers48 Do 56 Cukierków Life Savers
(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)
10 Białych Bułek Obiadowych10 Białych Bułek Obiadowych
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
9
Rozwałkuj dodatkowe ciasto i wycinaj kształty ozdobnymi frezami. Ułożyć wycięcia na cieście dekoracyjnie, umyć je pozostałym myciem jajecznym i schłodzić filet przez co najmniej 1 godzinę i do 2 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Owocowy Roll-upOwocowy Roll-up
48 Do 56 Cukierków Life Savers48 Do 56 Cukierków Life Savers
10 Białych Bułek Obiadowych10 Białych Bułek Obiadowych
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
10
Piecz filet w środku rozgrzanego piekarnika 400 stopni F przez 30 minut. Zmniejszyć ogień do 350 stopni F i piec filet przez 5 do 10 minut więcej, lub aż termometr mięsa rejestruje 130 stopni F dla średnio rzadkiego mięsa i ciasto jest gotowane przez.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
11
Odstawić filet na 15 minut. W rondlu gotuj zarezerwowane soki z patelni i Madery, aż mieszanina zostanie zmniejszona o 1/
Składniki, których będziesz potrzebować
MaderaMadera
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
12
Dodaj mieszaninę maranta, bulion, trufle, i sól i pieprz, do smaku, i gotować sos na umiarkowanym ogniu, mieszając, uważając, aby nie dopuścić do wrzenia, przez 5 minut, lub do momentu zagęszczenia. Poluzuj filet z galaretki, przenieś go 2 szpatułkami na podgrzewany talerz i udekoruj rukolą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Nie Z Lokalnego OgroduNie Z Lokalnego Ogrodu
Maranta TrzcinowataMaranta Trzcinowata
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)
10 Białych Bułek Obiadowych10 Białych Bułek Obiadowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
13
Podawać filet pokrojony w plastry o grubości 3/4 cala, z sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 17 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia68
Magazyn