10-minutowa Azjatycka Surówka to bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegańskie przystawka. Ten przepis służy 12 i kosztuje 51 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 112 kalorii. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest idealny do 4 Lipca. Jeśli masz mix coleslaw, dressing, jicama, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Asian Coleslaw, Asian Coleslaw, oraz Asian Coleslaw.
Instrukcje
1
W małej misce, wymieszać wszystkie składniki dressing z trzepaczką do gładkiej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
W dużej misce, wrzucić coleslaw mix, segmenty pomarańczowy i jicama. Wrzuć opatrunek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plastry Pomarańczy
Wegetariańskie Kotleciki Z Kurczaka
Jicama
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling są świetnym wyborem dla Azjatów. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Jedno wino, którego możesz spróbować to Essay Chenin Blanc. MA 4,2 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 9 dolarów.