10 minut stir-fry
10 minut stir-fry jest bezglutenowe, bezmleczne, lacto ovo wegetariańskie i wegańskie przepis z 4 porcjami. Jedna porcja zawiera 73 kalorie, 3G białka, oraz 4G tłuszczu. Na 60 centów za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 28 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Mieszanka sosu sojowego, chili, ząbek czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 95%, co jest świetne. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: 15-Minutowy Prosty Stir-Fry, 30-Minutowy Koreański Stir Fry Wołowiny, oraz 30 Minut Mongolskiej Wołowiny Stir-Fry.
Instrukcje
Rozgrzać olej na dużej patelni lub woku, następnie smażyć chili i czosnek przez 1 min.
Dodać warzywa i wrzucić do herbu w oleju. Smażyć przez 2-3 min, następnie dodać sos sojowy i chili, dobrze mieszając. Gotować przez 2-3 minuty więcej, aż warzywa będą miękkie.