Żurawinowy Sos Barbecue

Żurawinowy Sos Barbecue
Żurawinowy sos Barbecue to bezglutenowe i bezmleczne SOS. Ten przepis sprawia, że 2 porcje z 489 kalorii, 7G białka, oraz 3G tłuszczu każdy. Na 4,46 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 3 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i podnieś sól, cebulę, oregano i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Jest idealny do Dzień Ojca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Żurawinowy Sos Barbecue, Indyk z sosem żurawinowym Barbecue Dipping, oraz Slow Cooker Barbecue Pulled Chicken-Cranberry Sherry BBQ Sauce dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wszystkie składniki umieścić w garnku i doprowadzić do wrzenia. Gotować przez 15 minut lub aż płyn zmniejszy się do 1/
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
2
Umieść w blenderze w małych partiach i przecier (zawsze bądź bardzo ostrożny, gdy oczyszczasz gorące płyny w blenderze!).Przecedzić puree przez drobny sitko siatkowe.Schłodzić w lodówce. Ten sos będzie trzymać tygodniami w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji

Składniki

591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweudziec jagnięcy (wyjęty z lodówki i pozostawiony w temperaturze pokojowej na 1 godzinę przed przygotowaniem)udziec jagnięcy (wyjęty z lodówki i pozostawiony w temperaturze pokojowej na 1 godzinę przed przygotowaniem)2Batoniki toffi Heathz zawartością tłuszczu 4 g lub mniejszą na porcję (zalecane: krem pomidorowy Amy's chunky tomato bisque)z zawartością tłuszczu 4 g lub mniejszą na porcję (zalecane: krem pomidorowy Amy's chunky tomato bisque)1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweramięramię2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwebulion warzywny lub 1 szklanka bulionu z kurczakabulion warzywny lub 1 szklanka bulionu z kurczaka1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreo1 łyżeczka suszonego oregano, plus więcej do posypania1 łyżeczka suszonego oregano, plus więcej do posypania1Średnia żółta cebula, posiekanaświeża żurawina lub 6 szklanek mrożonej żurawinyświeża żurawina lub 6 szklanek mrożonej żurawiny1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreoestragon suszonyestragon suszony1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreo1 woreczek świeżego, umytego szpinaku1 woreczek świeżego, umytego szpinaku12 łyżeczki czosnku w proszku4 do 6 bułek do hamburgerów, podzielonych, opcjonalnie4 do 6 bułek do hamburgerów, podzielonych, opcjonalnie12 łyżeczki czosnku w proszkuimbir mielonyimbir mielony0Batoniki toffi HeathSos sałatkowy ranczo, opcjonalnieSos sałatkowy ranczo, opcjonalnie2Batoniki toffi Heathmusztarda suszonamusztarda suszona1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwecebula pokrojona w kostkęcebula pokrojona w kostkę1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreosuszone oreganosuszone oregano1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreouncje płynu świeżej wodyuncje płynu świeżej wody591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1 łyżka plus 1 łyżeczka soli koszernej, dodatkowo do przyprawiania mięsa1 łyżka plus 1 łyżeczka soli koszernej, dodatkowo do przyprawiania mięsa2Batoniki toffi Heathpokrojony w kostkę chleb czerstwy (kostki 1/2 cala), bez skórekpokrojony w kostkę chleb czerstwy (kostki 1/2 cala), bez skórek1Batoniki toffi HeathSos TabascoSos Tabasco12 łyżeczki czosnku w proszkuDo podania chleb Pita podgrzany zgodnie z instrukcją na opakowaniuDo podania chleb Pita podgrzany zgodnie z instrukcją na opakowaniu4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweświeżo starty parmezan, plus skórka (opcjonalnie)świeżo starty parmezan, plus skórka (opcjonalnie)23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calaSos WorcestershireSos Worcestershire
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia17
KuchnieBBQGrill
Rodzaje PotrawSos
Magazyn