Żurawina i biała czekolada karmel kukurydza

Żurawina i biała czekolada karmel kukurydza może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Jedna porcja zawiera 338 kalorii, 2G białka, oraz 15 g tłuszczu. Ten przepis służy 15. Na 77 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka soli, popcorn popcorn, syrop kukurydziany, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Biała Czekolada Pekan Karmel Kukurydza, Cynamonowa karmelowa kukurydza z pekanami i białą czekoladą {aka Cinna, oraz Babeczki z białej czekolady Karmel Latte na Narodowy Dzień Czekolady karmelowej dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 93°. podziel popcorn na 2 patelnie o wymiarach 13x9 cali.
W 3-quart ciężki rondel, ciepła Brązowy cukier, masło, syrop kukurydziany i sól na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż bąbelki wokół krawędzi. Gotować 5 minut dłużej, od czasu do czasu mieszając; zdjąć z ognia. Wymieszać z sodą oczyszczoną.
Na popcorn wlać mieszankę karmelową; mieszać aż do dobrze pokrytej.
Dodaj 1 Puchar żurawiny i 3/4 Puchar pieczenia chipsy do każdej patelni; wrzucić, aż dobrze pokryte.
Piec 1 godzinę, mieszając co 15 minut.
Rozprowadzić na woskowanym papierze lub folii do ostygnięcia. Przechowywać w szczelnym pojemniku.