Żeberka ze słoną szałwią Rub
Żeberka ze słoną szałwią mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 601 kalorii, 38g białka, oraz 48 g tłuszczu. Na 1,85 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka mielonej szałwii, tymianku, czosnku w proszku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 10 minut. Z łyżeczką wynik 68%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Żeberka Z Szałwii Grillowanej, Pikantne Żeberka W Stylu Wiejskim, oraz Pikantna Dynia I Szałwia Gougère.
Instrukcje
Rozgrzej grill zewnętrzny na duże ciepło i lekko ruszt olejowy.
W małej misce wymieszaj szałwię, pieprz cytrynowy, suszony rozmaryn, czosnek w proszku i suszony tymianek. Mieszankę wcierać w żeberka wieprzowe.
Umieść żeberka na przygotowanym grillu. Obracając często, powoli gotować około 2 godzin, lub do pożądanej doneness.