Żeberka Wołowe Z Grilla

Żeberka Wołowe Z Grilla
Jeśli chcesz dodać więcej bezglutenowe i bezmleczne przepisy do twojego pudełka z przepisami, grillowane żeberka wołowe mogą być przepisem, który powinieneś wypróbować. To danie główne ma 555 kalorii, 46g białka, oraz 25g tłuszczu na porcję. Za $4.02 za porcję, ten przepis okładki 34% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 2 godziny i 25 minut. Udaj się do sklepu i podnieś ketchup, wodę, czosnek w proszku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi ci smak domu. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 69%. Ten wynik jest dobry. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Żeberka Wołowe Z Grilla, Grillowane żeberka wołowe-Tira de Asado, oraz Grillowane Krótkie Żeberka.

Instrukcje

1
W dużej misce połącz pierwsze siedem składników; natrzyj żeberka.
Składniki, których będziesz potrzebować
(mequite, Hikora Lub Olcha)(mequite, Hikora Lub Olcha)
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Umieść w dwóch dużych, zamykanych plastikowych torebkach; zamknij i wstaw do lodówki na noc.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Szklanki (6 Uncji) Smażonej Cebulki French's® Original Lub Cheddar3 Szklanki (6 Uncji) Smażonej Cebulki French's® Original Lub Cheddar
3
Linia druga 15-W. x 10-w. x 1-w. Formy do pieczenia folią; nasmaruj folię.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
4
Umieść żeberka w przygotowanych patelniach.
Składniki, których będziesz potrzebować
(mequite, Hikora Lub Olcha)(mequite, Hikora Lub Olcha)
5
Piec bez przykrycia w temperaturze 325° przez 2 godziny lub do miękkości mięsa.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
6
W międzyczasie w dużym rondlu podsmaż cebulę na oleju do miękkości. Dodaj wodę, keczup, koncentrat pomidorowy, brązowy cukier i pieprz. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ogień; przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Półsłodka Lub Niesłodzona Czekolada, PosiekanaPółsłodka Lub Niesłodzona Czekolada, Posiekana
Opakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie PlasterkiOpakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie Plasterki
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
7
Wyjmij żeberka z piekarnika. Grilluj żeberka pod przykryciem, na pośrednim średnim ogniu przez 20 minut, często obracając i fastrygując sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
(mequite, Hikora Lub Olcha)(mequite, Hikora Lub Olcha)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki

Polecane wino: Pinot Noir, Merlot, Cabernet Sauvignon

Pinot Noir, Merlot i Cabernet Sauvignon to moje najlepsze typy na krótkie żeberka wołowe. Wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, chudsze kawałki wołowiny dobrze komponują się z jasnymi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze kawałki radzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Jednym z win, które można spróbować, jest Vin de Sandwich Pinot Noir Jimmy ' ego Johna. Ma 4,7 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 30 dolarów.
Restauracje w pobliżu Jimmy John ' s Vin De Sandwich Pinot Noir
Restauracje w pobliżu Jimmy John ' s Vin De Sandwich Pinot Noir
Pinot Noir został wyprodukowany i butelkowany przez Folk Machine winery i winiarza Kenny ' ego Likitprakonga.
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 25 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia35
Magazyn