Świeży Syrop Pomarańczowy
Need a bezglutenowe i wegańskie przystawki? Świeży syrop pomarańczowy może być super przepis spróbować. Na 40 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 9 porcji z 162 kalorie, 1G białka, oraz 0g tłuszczu każdy. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Mieszanka jasnego syropu kukurydzianego, pomarańcze, cukier i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 43%, co jest solidne. Spróbuj Gofry pomarańczowe z syropem Klonowo-pomarańczowym, Świeży Syrop Truskawkowy, oraz Gofry maślane ze świeżym syropem truskawkowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Za pomocą sokowirówki wyciągnij sok z pomarańczy.
Wlać sok przez sitko z siatki drucianej do miski; nacisnąć tylną łyżką po bokach Sitka, aby wycisnąć 3 1/3 szklanki soku. Wyrzucić miąższ i nasiona pozostające w sitku.
Połącz sok, cukier i syrop w dużym rondlu. Doprowadzić do wrzenia; zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, odkryte, 45 minut, często mieszając.
Usuń z ciepła i odtłuść pianę.
Ochłoń. Przykryć i przechowywać w lodówce do 10 dni.
Podawać z piernikiem lub tostami francuskimi lub w wodzie gazowanej.