Świeże Pomidory Martini
Świeże Martini z pomidorów może być tylko napojem, którego szukasz. Na 11,35 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 1 porcja z 835 kalorii, 4G białka, oraz 1g tłuszczu każdy. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka pomidorów befsztykowych, wermut, ocet winny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i przyjazny fodmap dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Świeże Pomidory-Basil Martini, Świeże Arbuzowe Martini, oraz Świeże Arbuzowe Martini dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pomidora i wódkę połączyć w blenderze. Pulsuj kilka razy na medium, aby rozbić pomidora, a następnie zmiksuj na około 5 sekund, tworząc pulpy puree. Przecedzić puree przez bardzo drobny sitko siatkowe lub mniej drobny wyłożony podwójną warstwą gazy. Delikatnie wymieszać kilka razy podczas odkształcania,ale nie naciskać. Odcedzić, aż przestanie kapać samodzielnie, około 15 minut. Przechowywać w lodówce, jeśli nie używać natychmiast.
Wlej wódkę pomidorową, wermut i ocet winny z białego wina do shakera koktajlowego i napełnij lodem. Wstrząsnąć, aż dobrze schłodzone, o 20 sekund. Przelej do schłodzonego kieliszka coupe i natychmiast podawaj.