Świeże Pomidory-Feta Pizza

Świeże Pomidory-Feta Pizza
Przepis Fresh Tomato-feta Pizza może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w około 55 minut. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.47 za porcję. Jedna porcja zawiera 314 kalorii, 9g białka, oraz 14g tłuszczu. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz mąkę kukurydzianą, ciasto do pizzy, pomidory śliwkowe i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Pieczona Pizza pomidorowa ze świeżą bazylią i sosem do pizzy domowej roboty, Pizza Phyllo ze świeżymi pomidorami i serem Feta, oraz Pomidor, Świeże Zioła I Feta Crostini dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Pozostawić ciasto w temperaturze pokojowej, przykryte, przez 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
2
Ułóż plastry pomidora na patelni z galaretką wyłożonej papierowymi ręcznikami; top z większą ilością papierowych ręczników.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plastry PomidoraPlastry Pomidora
GalaretkaGalaretka
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
PatelniaPatelnia
3
Odstawić na 30 minut.
4
Umieść kamień do pizzy lub ciężką blachę do pieczenia w piekarniku. Rozgrzej piekarnik do 500 (zachowaj kamień do pizzy lub blachę do pieczenia w piekarniku, gdy się nagrzeje).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Kamień Do PizzyKamień Do Pizzy
PiekarnikPiekarnik
5
Połączyć pomidory, 2 łyżki oleju i czosnek.
Składniki, których będziesz potrzebować
PomidorPomidor
CzosnekCzosnek
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
6
Rozwałkuj ciasto w 14-calowe koło na lekko posypanej mąką powierzchni i przekłuj ciasto obficie widelcem. Ostrożnie wyjąć kamień do pizzy z piekarnika.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kamień Do PizzyKamień Do Pizzy
PiekarnikPiekarnik
7
Posypać mąkę kukurydzianą na kamieniu; umieścić ciasto na kamieniu. Ułóż mieszankę pomidorową na cieście. Pokruszyć ser; posypać pizzą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka KukurydzianaMąka Kukurydziana
SerSer
PomidorPomidor
CiastoCiasto
8
Piec w 500 przez 19 minut lub aż skorupa będzie złoty i ser jest lekko rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
9
Wyjąć z piekarnika; top z oliwkami i bazylią.
Składniki, których będziesz potrzebować
OliwkiOliwki
BazyliaBazylia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
10
Szczotkować zewnętrzną skórkę z pozostałym 1 1/2 łyżeczki oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
11
Pizzę pokroić na 6 dużych plastrów.
TrudnośćTwardy
Gotowe W55 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia3
Magazyn