Świeża Truskawka Pavlova
Świeża truskawka Pavlova wymaga mniej więcej 2 godziny i 15 minut od początku do końca. Ten przepis służy 1. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 23G białka, 178 g tłuszczu, oraz w sumie 2542 kalorii. Na $7.96 za porcję, ten przepis okładki 34% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Sprawdza się jako drogi deser dla Dzień Matki. 73 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. Jeśli masz pod ręką truskawki, skrobię kukurydzianą, cukier i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Z łyżeczką wynik 84%, to danie jest niesamowite. Spróbuj Świeża Truskawka Pavlova, Pavlova ze świeżymi jagodami, oraz Pavlova ze świeżymi czerwonymi owocami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 250 stopni F (120 stopni C).
Wyłożyć blachę do pieczenia za pomocą silikonowej maty do pieczenia lub pergaminu.
W misce ubić cukier i skrobię kukurydzianą. Odstawić.
Ubij białka w misce, aż będą spienione i będą miały grubą, wstążkową teksturę, przez 2 do 3 minut.
Wlać 1/4 mieszaniny cukru do białek; ubijać do całkowitego włączenia, około 30 sekund. Powtórz resztę mieszanki cukru, ubijając po każdym dodaniu, aż cała mieszanka cukru zostanie włączona, a białka będą błyszczące i gęste.
Wlać wanilię i ocet do mieszanki białka jaja; ubijać, aż można podnieść trzepaczkę lub ubijać prosto, a białka tworzą ostry szczyt, który utrzymuje swój kształt, 2 do 3 minut.
Łyżka mieszaniny białka jaja na przygotowanej blasze do pieczenia; rozłożyć na 2-calowy wysoki przez 6-calowy szeroki dysk.
Piec w rozgrzanym piekarniku przez 1 godzinę.
Wyłącz piekarnik, otwórz drzwi piekarnika i pozwól Pawłowej ostygnąć na godzinę.
Śmietanę, cukier i ekstrakt waniliowy ubić w misce, aż do uzyskania miękkich szczytów, 3 do 4 minut.
Przenieść Pavlova na talerz do serwowania. Top z bitą śmietaną i świeżymi truskawkami.