Need a bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i pescatariańskie przystawki? Świąteczny wieniec z krewetek z dipem koktajlowym może być ogromnym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 14g białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 122 kalorie. Ten przepis służy 10. Na 1,53 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka ogórek, przezroczysta folia, ogon na krewetki, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest idealny do Super Bowl. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Wianek Świąteczny, Świąteczny Wieniec Przystawek, oraz Wakacyjny Wieniec Pawłowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Wytnij cztery 18-calowe arkusze folii z tworzywa sztucznego; złóż na pół wzdłuż. Przykryj wieniec folią z tworzywa sztucznego, przeciągając folię przez środek i wokół wieńca, nakładając się na plastik, aby całkowicie pokryć wieniec.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża żółta Cebula, Pokrojona W ósemki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia Foliowa
2
Miejsce na talerzu. Wieniec przykryć liśćmi sałaty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Liść Sałaty
3
W dużej misce, wrzucić krewetki, sok z cytryny i owoce morza przyprawy. Ułóż krewetki na wieńcu, używając naturalnej krzywej krewetek, aby pokryć zewnętrzną krawędź wieńca.
Pinot Grigio, Riesling i Sauvignon Blanc są doskonałym wyborem dla krewetek. Te ostre białe wina dobrze sprawdzają się z krewetkami przygotowywanymi na różne sposoby, czy to z grilla, smażone, czy w sosie czosnkowym. Motłoch Pinot Gris z oceną 4,9 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 20 dolarów za butelkę.