Ten przepis służy 16 i kosztuje $1.08 za porcję. Jedna porcja zawiera 252 kalorie, 4G białka, oraz 12g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz błyskawiczną mieszankę puddingu waniliowego, wiśnie maraschino, karton z bitą polewą i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Ten przepis od smaku domu ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Holiday Walnut Torte, Domowe Fig Newtons, oraz Pieczone Figi Crostini dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Przykryj dno 13-calowego. x 9-po. danie z ciasteczkami. W dużej misce, ubić Serek i cukier, aż puszyste; rozłożyć na ciasteczka.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (4 Uncje) Chłodzonych Rogalików
Owocowy Roll-up
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sok Z Cytryny, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Banany wrzucić z sokiem z cytryny; układać na warstwie serek. W innej misce, ubić mleko i budyń wymieszać przez dwie minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (4 Uncje) Chłodzonych Rogalików
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Dżem Malinowy KRAFT Pure Red Raspberry Jam, Podgrzewany, Przecedzony
(pudełko Kartonowe)
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Odstawić na 2 minuty lub do miękkiego zestawu.
4
Złożyć na pół ubitej polewy; rozłożyć na bananach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Standardowa Miska Waflowa Z Około 50 Kaloriami
(pudełko Kartonowe)
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
5
Pozostałą polewę rozprowadzić na warstwie budyniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
6
Posypać orzechami pekan. Udekoruj wiśniami. Przykryć i schłodzić przez noc.