Świąteczny Sernik Irish Cream

Świąteczny Sernik Irish Cream
Przepis świąteczny Sernik Irish Cream może zaspokoić Europejskie pragnienie w około 4 godziny i 25 minut. Ten przepis służy 25. Na 43 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 162 kalorie. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz zimną bitą polewę, serek philadelphia, wodę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest idealny do dzień św. Patryka. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Podobne przepisy to Sernik Irish Cream No-Bake, Irlandzki Sernik truskawkowo-śmietankowy, oraz Sernik Irish Cream Karmelowy.

Instrukcje

1
Wymieszaj okruchy, 1/4 szklanki cukru i masła; naciśnij na dno 9-calowej patelni springform.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bita śmietana I Prażone Płatki MigdałówBita śmietana I Prażone Płatki Migdałów
2
Żelatynę posypać 1/4 szklanki wody w małym rondlu; odstawić 1 min. Gotować i mieszać na małym ogniu 3 min. lub do całkowitego rozpuszczenia żelatyny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Dla KarłówCukierki Dla Karłów
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
3
Beat twarożek, pozostały cukier i kakao w dużej misce z mikserem do wymieszania. Stopniowo ubić mieszaninę żelatyny, a następnie pozostałą wodę i Likier; przechowywać w lodówce, aż lekko zgęstnieje. Delikatnie wymieszać z chłodnym batem; zalać skórką. Przechowywać w lodówce kilka godzin lub do firmy. Tymczasem roztopić czekoladę zgodnie z zaleceniami na opakowaniu; użyj do loków czekoladowych. (Patrz Wskazówka.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekoladowe LokiCzekoladowe Loki
1-1/2 Szklanki Czerwonych I Zielonych Kandyzowanych Wiśni1-1/2 Szklanki Czerwonych I Zielonych Kandyzowanych Wiśni
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
Cukierki Dla KarłówCukierki Dla Karłów
(z Kartonu)(z Kartonu)
Papier RyżowyPapier Ryżowy
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
4
Top sernik z czekoladowymi loczkami tuż przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekoladowe LokiCzekoladowe Loki
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 25 m.
Porcje25
Ocena Zdrowia0
Magazyn