Świąteczne wycinanki z lukrem waniliowym

Świąteczne wycinanki z lukrem waniliowym
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur Hor d ' oeuvre, więc dać Boże Narodzenie wycinanki z lukrem Vanillan spróbować. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 143 kalorie, 1G białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 60. Na 26 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Boże Narodzenie. Mieszanka soli, cukru pudru, masła i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Podobne przepisy to Świąteczne Wafle cukrowe z lukrem waniliowym, Pachnące ajerkoniakiem świąteczne ciasteczka cukrowe z lukrem waniliowym, oraz Świąteczne Wycinanki.

Instrukcje

1
Pierwsze 3 składniki przesiać do średniej miski. Za pomocą miksera elektrycznego, beat masło i 1 szklanka cukru w dużej misce dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Dodaj jajko, śmietanę i wanilię; pokonać 1 minutę. Ubić w suchych składników w 2 dodatkach, aż tylko mieszane. Ciasto zebrać razem, podzielić na pół. Spłaszczyć każdą połowę na dysk; owinąć w plastik i schłodzić 1 godzinę. (Można dokonać 1 dzień wcześniej. Przechowywać w lodówce. Przed rozwałkowaniem ciasto lekko zmiękczyć w temperaturze pokojowej.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
WaniliaWanilia
CiastoCiasto
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
JajkoJajko
3
Linia 2 blachy do pieczenia pergaminem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
4
Posypać powierzchnię roboczą i górną część krążków ciasta dodatkowym cukrem. Pracując z 1 dyskiem na raz, rozwałkuj ciasto do grubości 1/4 cala (ciasto będzie bardzo miękkie). Korzystając z różnych foremek do ciastek od 2 do 3 cali, Wytnij ciasteczka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wyciąć CiasteczkaWyciąć Ciasteczka
Pliki CookiePliki Cookie
CiastoCiasto
CukierCukier
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Foremka Do CiastekForemka Do Ciastek
5
Przenieść do przygotowanych arkuszy, odstęp 1 cala od siebie. Zbierz resztki i rozwałkuj na posmarowanej powierzchni; Wytnij więcej ciastek. Powtarzaj, aż całe ciasto zostanie zużyte. Schłodzić wszystkie ciasteczka na blachach do pieczenia co najmniej 15 minut i do 1 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
CiastoCiasto
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
6
Rozgrzej piekarnik do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
7
Piec ciasteczka, 1 arkusz na raz, aż światło złoty na krawędziach, około 12 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
8
Przenieś pliki cookie do stojaków i całkowicie ostudź.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
1
Połącz 4 szklanki cukru pudru, 3 łyżki mleka i wanilię w średniej misce. Mieszaj, aż lukier będzie dobrze wymieszany, gładki i do smarowania, dodając więcej mleka przez łyżeczki do herbaty, jeśli jest zbyt gruba lub więcej cukru przez łyżki stołowe, jeśli jest zbyt cienka. Za pomocą małej szpatułki lub noża stołowego rozprowadź cienką warstwę lukru na każdym ciastku. Jeśli używasz kolorowych kryształków cukru, posyp ciasteczka przed zestawami lukru. Jeśli używasz kolorowych markerów bezpiecznych dla żywności, pozostaw lukier do wyschnięcia około 30 minut; udekoruj ciasteczka zgodnie z życzeniem. (Można dokonać 3 dni wcześniej. Przechowywać szczelnie między arkuszami papieru woskowanego w temperaturze pokojowej.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
CukierCukier
Pliki CookiePliki Cookie
WaniliaWanilia
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
LukierLukier
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szpatułka OffsetowaSzpatułka Offsetowa
NóżNóż
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
* Test Bon Appetit-pracownicy kuchni wykorzystali bezpieczne dla żywności kolorowe markery, zwane długopisami FooDoodler, do dekoracji tych ciasteczek. Markery są dostępne w sklepach Sur La Table lub można je zamówić u króla Artura (800-827-683
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
3
lub bakerscatalogue.com.
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje60
Ocena Zdrowia0
Magazyn