Śródziemnomorskie Kanapki Z Tuńczykiem

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj śródziemnomorskich kanapek z tuńczykiem. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 26g białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 314 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 1,66 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, oliwki, liście sałaty rzymskiej i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i pescatariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Śródziemnomorskie Kanapki Z Tuńczykiem, Korzyści zdrowotne tuńczyka: śródziemnomorska Sałatka Antipasto Tunan, oraz Tuńczyk Śródziemnomorski dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć oliwę z oliwek i ocet z czerwonego wina w małej misce; mieszanka oleju pędzla równomiernie na 1 stronie każdego kromki chleba.
Połącz tuńczyka i następne 6 składników (przez pieprz).
Umieść 1 liść sałaty na każdej z 4 kromek chleba. Sałatę równomiernie wymieszać z tuńczykiem i przykryć pozostałymi kromkami chleba.