Śmietankowy Tort Czekoladowo-Maślany
Kwaśna śmietana Chocolate & Butterscotch Chip Cake może być tylko deser szukasz. Jedna porcja zawiera 337 kalorii, 3G białka, oraz 12g tłuszczu. Ten przepis służy 12. Na 1,09 zł za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz ekstrakt z wanilii, jajko, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 16 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Ciasto czekoladowo-lodowo-kanapkowe z sosem maślanym, Ciasto Czekoladowe Z Kwaśną Śmietaną I, oraz Ciasto Czekoladowe Z Kwaśną Śmietaną dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. tłuszcz i mąka 9×5 calowy bochenek patelni.
Mąkę, proszek do pieczenia i sodę wymieszać w misce i ustawić aside.In w dużej misce wymieszać schłodzone masło, cukier, wanilię, śmietanę, jajko i sól.
Dodać mieszaninę mąki do mieszaniny kwaśnej śmietany i mieszać do mieszania (ciasto będzie grube), a następnie mieszać w chipsy czekoladowe.
Przenieść ciasto do bochenka i piec przez 45 minut.
Ostudzić na około 15 minut na patelni, a następnie ostrożnie odwrócić się od patelni i ostudzić na stojaku z drutu.Zrób lukier.Roztopić masło w kuchence mikrofalowej lub 2 filiżanki Pyrex miarki.
Dodać cukier i wymieszać, aby pokryć go masłem – będzie gęsty i pasty. Powoli dodawać mleko około 1/2 łyżki na raz, dobrze mieszając i dodając więcej, aż uzyskasz konsystencję, którą lubisz. Wymieszać wanilią.
Mżawka nad schłodzonym ciastem.