Łosoś Sezamowy Z Grzybami Shiitake I Pędami Grochu
Łosoś sezamowy z grzybami Shiitake i pędami grochu to bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie przepis z 25 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 12g białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 93 kalorie. Na 2,22 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz nasiona sezamu, sok z cytryny, grubą sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis z wholeliving.com ma 28 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 29 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj SZYBKO I ŁATWO: CHUDY ŁOSOŚ SEZAMOWY Z ZIELENIĄ IMBIROWO-CZOSNKOWĄ I GRZYBAMI SHIITAKE, Makaron sezamowy z Podsmażonymi grzybami Shiitake i kapustą, oraz Łosoś smażony na patelni z kangkongiem (szpinakiem bagiennym) i grzybami shiitake dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Wyciąć cztery 12-na-17-calowe kawałki pergaminu; złóż każdy na pół w poprzek, tworząc gniecenie, a następnie otworzyć.
Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc to moje najlepsze propozycje do łososia. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Hanna Chardonnay z oceną 4,4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 20 dolarów za butelkę.