Łopatka wieprzowa duszona w mleku
Bark wieprzowy duszony w mleku może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pole przepis dania głównego. Ten przepis służy 10 i kosztuje $1.36 za porcję. Jedna porcja zawiera 362 kalorie, 23G białka, oraz 10 g tłuszczu. Mieszanka liści laurowych, mleka, czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby wykorzystać gotowany brązowy ryż można śledzić to danie główne z Śniadaniowy Pudding Ryżowy jako deser. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 76%. Spróbuj Łopatka Wieprzowa Duszona W Mleku, Mleko Duszone Łopatki Wieprzowe, oraz Mleko duszone łopatka wieprzowa z kaszą manną Gnocchi dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozwiń wieprzowinę; przyciąć i wyrzucić tłuszcz. Przerolować wieprzowinę; zabezpieczyć w odstępach 2-calowych sznurkiem.
Połącz sól, suszoną szałwię, suszony tymianek i pieprz; natrzyj mieszaninę soli na wieprzowinę.
Nagrzać holenderski piekarnik pokryty sprayem do gotowania na średnim ogniu.
Dodać wieprzowinę i gotować 7 minut, brązowienie ze wszystkich stron.
Wyjąć wieprzowinę z patelni.
Dodaj czosnek na patelnię i smaż 30 sekund.
Dodać mleko i kolejne 5 składników (mleko przez skórkę cytryny); doprowadzić do wrzenia, często mieszając. Wieprzowina na patelnię. Przykryć i piec w 325 przez 45 minut. Odkryć. Obrócić wieprzowinę; piec w temperaturze 325 przez 45 minut. Turn wieprzowina; piec dodatkowe 30 minut lub aż wieprzowina jest przetargu widłowego.
Zdjąć z patelni; przykryć i ogrzać.
Umieścić patelnię na płycie kuchennej na średnim ogniu i doprowadzić mieszaninę mleka do wrzenia. Gotować, aż mieszanina zmniejszy się do 2 filiżanek (około 20 minut), często mieszając. Odrzuć skórkę cytryny, liście szałwii, liście laurowe, gałązkę tymianku i sznurek.
Wieprzowinę pokroić w 1/2-calowe plastry; podawać z sosem i ryżem.