Łatwe Nadziewane Pieczarki

Łatwe Nadziewane Pieczarki
Łatwe nadziewane grzyby może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Jedna porcja zawiera 65 kalorii, 2G białka, oraz 2G tłuszczu. Ten przepis służy 30. Na 21 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz masło, masło, piec top farsz mix, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Łatwe Nadziewane Pieczarki, Łatwe Pieczarki Nadziewane Pesto, oraz Łatwe Resztki Farszu Nadziewane Pieczarki dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Brojler na ciepło.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)
2
Dodać gorącą wodę do mieszanki farszu w średniej misce; mieszać tylko do zwilżenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/4 Szklanki Pokrojonych W Plasterki świeżych Grzybów1-1/4 Szklanki Pokrojonych W Plasterki świeżych Grzybów
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Odstawić 5 min.
4
W międzyczasie usuń łodygi z grzybów; posiekaj łodygi. Ugotować i wymieszać kapsle grzybowe w 3 łyżkach. masło w dużej patelni 5 min. lub aż lekko zbrązowieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
świeża Resztkaświeża Resztka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Kiełbasa Wędzona Johnsonville®, Pokrojona W Plastry1 Kiełbasa Wędzona Johnsonville®, Pokrojona W Plastry
5
Umieścić, zaokrąglone boki w dół, w płytkim naczyniu do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
6
Dodaj łodygi i papryki na patelni; gotować i mieszać 5 min. albo do przetargu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo PosiekaneOliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Kiełbasa Wędzona Johnsonville®, Pokrojona W Plastry1 Kiełbasa Wędzona Johnsonville®, Pokrojona W Plastry
7
Dodaj do farszu; dobrze wymieszaj. Łyżkę do kapsli grzybowych; skropić roztopionym masłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W PaskiPrzetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
świeża Resztkaświeża Resztka
8
Broil, 6 cali od ciepła, 5 min. lub aż do przegrzania.
TrudnośćTwardy
Gotowe W30 m.
Porcje30
Ocena Zdrowia1
Magazyn