Łatwe Ciasto Pomidorowe

Łatwe Ciasto Pomidorowe
Łatwe ciasto pomidorowe to Wegetariańskie przepis z 8 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 23G białka, 66 g tłuszczu, oraz w sumie 1150 kalorii. Na 3,02 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 17 osób uznało ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Mieszanka szwajcarskiego sera, bazylii, pietruszki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 67%, to danie jest solidne. Spróbuj Placek pomidorowy Sandy, Łatwe Domowe Nadzienie Na Szarlotkę, oraz Easy Low Carb Pumpkin Cheesecake Pie dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
W średniej misce ubij razem jajka, mleko, sól, bazylia, pietruszka, płatki cebuli i twarożek.
Składniki, których będziesz potrzebować
TwarożekTwarożek
Suszone Płatki CebuliSuszone Płatki Cebuli
Pietruszka-naćPietruszka-nać
BazyliaBazylia
JajkoJajko
MlekoMleko
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
3
Pomidory rozprowadzić równomiernie na dnie skorupy ciasta, następnie posypać serem szwajcarskim.
Składniki, których będziesz potrzebować
Muszle Do CiastMuszle Do Ciast
Ser SzwajcarskiSer Szwajcarski
PomidorPomidor
Pieprz ArbolowyPieprz Arbolowy
4
Masę jajeczną zalać serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
JajkoJajko
5
Piec w rozgrzanym piekarniku przez 45 minut, aż do położenia na środku.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćTwardy
Gotowe W55 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia14
Magazyn