Łatwe Ciasto Płaskie

Łatwe Ciasto Płaskie
Łatwe ciasto Flatbread może być tylko chleb, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 515 kalorii, 12g białka, oraz 17g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje 48 centów za porcję. 32 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, mąkę, miód i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 90%. Ten wynik jest doskonały. Podobne przepisy to Łatwe Ciasto Do Pizzy + Serowy Flatbread, Ciasto Płaskie, oraz Łatwy Flatbread fasoli i sera.

Instrukcje

1
W misce miksera stojaka rozpuścić drożdże i cukier w 1-szklance ciepłego mleka lub wody. Odstawić do piany, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
1 1/4 Szklanki Ciepłej Wody (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza)1 1/4 Szklanki Ciepłej Wody (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza)
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Dodać około 2 ½ szklanki mąki, sól, ¼ szklanki oliwy z oliwek, i miód do miski. Zamontuj stojak-mikser z hakiem do ciasta. Uruchom maszynę na niskim poziomie, po minucie lub tak powoli posypać resztę mąki. Obserwuj ciasto przez następne kilka minut dryblując w małych ilościach wody, jeśli jest to konieczne, aby utrzymać ciasto elastyczne. Ciasto powinno zacząć wyglądać bardzo gładko, Odciągając czysto od boków i dna miski po około 10 minutach. Jeśli tak się nie stanie, dodaj kilka łyżek mąki i kontynuuj pracę maszyny, aż to zrobi.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sól Do Obramowania SzkłaSól Do Obramowania Szkła
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Ciasto przełożyć do miski, którą posmarowano odrobiną oliwy z oliwek. Przykryj miskę plastikiem i pozostaw w ciepłym miejscu (około 75 stopni F jest idealny), aż podwoi się rozmiar, około 1 godziny.Ciasto będzie przechowywać w lodówce na tym etapie przez 24 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Niech wróci do temperatury pokojowej przed użyciem.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia29
Magazyn