Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na hor d ' oeuvre, więc spróbuj łatwej zupy kukurydzianej. Ten przepis serwuje 12 i kosztuje 92 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 191 kalorii, 10g białka, oraz 5G tłuszczu. 9 osób próbowało i polubiło ten przepis. Udaj się do sklepu i podnieś grzyby, sól, seler i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe dieta. Przynosi ci smak domu. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 45 minut. Z łyżką wynik 54%, to danie jest solidne. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Łatwa zupa kukurydziana i krabowa, Łatwa zupa z szynki i kukurydzy, oraz Easy Crock Pot Zupa Kukurydziana.
Instrukcje
1
W czajniku do zupy lub holenderskim piekarniku połącz pierwsze pięć składników; doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ogień; przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 12-15 minut lub do miękkości warzyw.
Składniki, których będziesz potrzebować
Warzywa
Zupa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec Holenderski
2
Dodaj kukurydzę, zupę, szynkę, pieczarki, mleko, sól i pieprz; podgrzej, od czasu do czasu mieszając. Dodaj boczek tuż przed podaniem.
Polecane wino: Chardonnay, Napój Alkoholowy, Piersi Bażanta Jeśli), Składnik, Kategoria Produktów Spożywczych, Sauvignon Blanc, (można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym), Wytrawne Białe Wino, Riesling, 10 Szklanek Zimnej Wody, Podzielonej, Typ Elementu Menu
Chardonnay, napój alkoholowy i białe wino to moje najlepsze typy na zupę kukurydzianą. Chowder może skorzystać z chrupiącej bieli, aby przeciąć bogaty, kremowy bulion-lub możesz pójść na całość lub wrócić do domu z bogatym, maślanym chardonnay. Możesz spróbować Williams Selyem Unoaked Chardonnay. Recenzentom podoba się to z oceną 4,5 na 5 gwiazdek i ceną około 70 dolarów za butelkę.
Williams Selyem Unoaked Chardonnay
To fermentowane wino w 100% ze stali nierdzewnej pochodzi ze starszych winorośli w Rosyjskiej dolinie rzeki. Zimna fermentacja wytwarza aromaty dojrzałych brzoskwiń, białych nektarynek, kwiatów cytrusów i świeżego pieczywa. Na podniebieniu jest wytrawny, z orzeźwiającymi smakami gruszek, białych brzoskwiń, minerałów i cytryn Meyera. Orzeźwiająca kwasowość i kremowa konsystencja zapewniają temu winu możliwość łączenia się z różnymi pikantnymi przystawkami lub przystawkami serowymi.