Zupa florentyjska z hamburgerem

Zupa florentyjska z hamburgerem
Zupa florentyńska z hamburgerem wymaga około 1 godziny i 25 minut od początku do końca. Za 76 centów za porcję otrzymujesz przystawkę dla 14 osób. Jedna porcja tego dania zawiera około 9 g białka , 7 g tłuszczu i łącznie 167 kalorii . Ten przepis z Taste of Home wymaga liścia laurowego, szpinaku, selera i ziemniaków. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i sycący. Można się nim delektować o każdej porze, ale jest szczególnie dobry zimą . Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Jest to dobra opcja, jeśli stosujesz dietę bezmleczną . Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis otrzymuje dobrą ocenę Spoonacular wynoszącą 59% . Jajka florentyńskie , Ciasteczka florentyńskie z dodatkiem pistacji i rodzynek oraz Pieczona wieprzowina florentyńska z sosem z granatów są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
W garnku typu Dutch oven lub rondlu do zupy gotuj wołowinę na średnim ogniu, aż nie będzie już różowa; odcedź. Dodaj pozostałe składniki oprócz szpinaku; doprowadź do wrzenia. Zmniejsz ogień; przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 40 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika JajJajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika Jaj
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
2 łyżki Startego Sera Cheddar, Opcjonalnie2 łyżki Startego Sera Cheddar, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
2
Dodaj szpinak; przykryj i gotuj na wolnym ogniu jeszcze przez 15 minut. Mieszaj, aby szpinak połączył się z zupą. Przed podaniem wyrzuć liść laurowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Do 8 Całych Ziaren Czarnego Pieprzu6 Do 8 Całych Ziaren Czarnego Pieprzu
Jajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika JajJajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika Jaj
2 łyżki Startego Sera Cheddar, Opcjonalnie2 łyżki Startego Sera Cheddar, Opcjonalnie
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 25 m.
Porcje14
Ocena Zdrowia17
Magazyn