Zimowa zupa z klopsikami

Zimowa zupa z klopsikami
Zimowa zupa klopsikowa to danie główne dla 15 osób. Jedna porcja zawiera 280 kalorii , 17 g białka i 14 g tłuszczu . Za 1,41 dolara za porcję przepis pokrywa 16% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do podania, przepis zajmuje około 9 godzin i 20 minut . Jeśli masz pod ręką cebulę, sos worcestershire, warzywa i kilka innych składników, możesz go przygotować. Tylko kilka osób przygotowało ten przepis, ale jedna powiedziałaby, że trafił w dziesiątkę. To dobra opcja, jeśli stosujesz dietę bezglutenową i bezmleczną . Zima będzie jeszcze bardziej wyjątkowa z tym przepisem. Jest on dostarczany przez Taste of Home. Ogólnie rzecz biorąc, przepis ten otrzymuje solidną ocenę Spoonacular wynoszącą 65% . Jeśli podoba Ci się ten przepis, mogą Ci się spodobać również takie przepisy jak Zupa warzywna z klopsikami , Albondigas (Zupa z klopsikami) i Ciorba de Perisoare - Romanina Zupa kwaśna z klopsikami .

Instrukcje

1
W wolnowarze o pojemności 6 qt połącz fasolę, bulion, sos spaghetti, cebulę, czosnek, sos Worcestershire i przyprawę włoską. Dodaj klopsiki, mieszankę warzyw i kapustę. Przykryj i gotuj na małym ogniu przez 8-10 godzin lub do momentu, aż warzywa zmiękną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka SzparagowaMarynowana Fasolka Szparagowa
1 łyżeczka Startego Sera Romano1 łyżeczka Startego Sera Romano
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Sos Do MakaronuSos Do Makaronu
1 Kromka Chleba Kanapkowego, Opieczonego I Pokruszonego1 Kromka Chleba Kanapkowego, Opieczonego I Pokruszonego
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali
TrudnośćEkspert
Gotowe W9 hrs, 20 m.
Porcje15
Ocena Zdrowia20
Magazyn