Tosty francuskie z pralinami mogą być dobrym przepisem na rozszerzenie Twojego pudełka z przepisami na śniadanie. Ten przepis jest dla 12 osób i kosztuje 1,84 USD za porcję. Jedna porcja zawiera 795 kalorii , 20 g białka i 18 g tłuszczu . Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Jeśli masz pod ręką chleb, brązowy cukier, syrop kukurydziany i kilka innych składników, możesz to zrobić. Niewielu osobom naprawdę podobało się to amerykańskie danie. Od przygotowania do podania przepis ten zajmuje około 35 minut . Jest to dobra opcja, jeśli stosujesz dietę wegetariańską laktoowowegetariańską . Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, przepis ten otrzymuje ocenę Spoonacular wynoszącą 0% , co jest możliwe do poprawienia. Ciasteczka owsiane z pralinami cynamonowymi i toffi , pieczone owsianki z pralinami dyniowymi i tosty francuskie z brioszką Balthazara są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
1
W dużej misce ubij jajka, śmietanę, cukier, wanilię i cynamon. Ułóż chleb w jednej warstwie w dwóch natłuszczonych formach do pieczenia o wymiarach 15 cali x 10 cali x 1 cal.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy Pekan
Cukier Puder I Bita śmietana (opcjonalnie)
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (około 3/4 Funta)
2 Tabliczki (po 3-1/2 Uncji Każda) 70% Gorzkiej Czekolady, Posiekanej
Białe Czekoladowe Loki Do Pieczenia
Dodatkowe Pokrojone świeże Truskawki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki śmietanki Kremówki W Temperaturze Pokojowej
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
Shaohsing, Czyli Chińskie Wino Ryżowe
2
Wlać mieszaninę jajeczną na chleb. Przykryć i schłodzić na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (około 3/4 Funta)
Dodatkowe Pokrojone świeże Truskawki
3
Wyjąć z lodówki 30 minut przed pieczeniem.
4
Piec bez przykrycia w temperaturze 400°C przez 20–25 minut lub do momentu, aż nóż włożony blisko środka będzie czysty.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Dekoracji Kanapek
1 żółty Owocowy Roll-up
5
Tymczasem, aby przygotować syrop, wymieszaj brązowy cukier, syrop kukurydziany i wodę w rondlu. Doprowadź do wrzenia na średnim ogniu. Zmniejsz ogień; gotuj bez przykrycia przez 3 minuty. Wymieszaj z orzechami pekan i masłem; gotuj jeszcze przez 2 minuty.