Portobello & Green Bean Saute to bezglutenowy dodatek do dania głównego. Za 90 centów za porcję ten przepis pokrywa 8% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10 porcjom. Jedna porcja zawiera 76 kalorii, 2 g białka i 5 g tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Mieszanka małych grzybów portobello, pomidorków śliwkowych, ząbków czosnku i garści innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 33%. Wynik ten jest raczej zły. Użytkownicy, którym spodobał się ten przepis, polubili także fasolkę szparagową i grzyby Portobello, Saute z zielonej fasoli i boczku i Sauté z fasoli szparagowej.
Instrukcje
1
Umieść fasolę w dużym rondlu i zalej wodą; doprowadzić do wrzenia. Przykryj i gotuj przez 3-5 minut lub do momentu, aż będą chrupiące i miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatki (opcjonalnie)
Cienko Pokrojona (ale Nie Golona) Szynka Parmeńska Lub Pancetta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po 70% Tabliczek) Gorzka Czekolada, Posiekana
2
W międzyczasie na dużej patelni podsmaż na maśle grzyby i cebulę, aż będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
(65 Ciasteczek)
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Twarda Salami, Pokrojona W Paski Julienne
3
Dodaj czosnek i bulion; gotuj 1 minutę dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Namoczonych Wiórków Drzewnych (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
żółta Cebula, Pokrojona W Drobną Kostkę, Około 1/4 Szklanki
4
Odcedź fasolkę szparagową; dodać na patelnię i wrzucić do sierści.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowa Fasolka Szparagowa, Dostępna W Dziale Warzywnym, Przekrojona Na Pół Pod Kątem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Twarda Salami, Pokrojona W Paski Julienne
5
Zdjąć z ognia. Wymieszaj pomidory, majeranek i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Majeranek
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)