Sałatka z zielonej fasolki

Sałatka z zielonej fasolki
Jeśli chcesz dodać więcej przepisów bezglutenowych, bezmlecznych, wegetariańskich lacto ovo i całych 30 do swojego pudełka z przepisami, sałatka z zielonej fasoli może być przepisem, którego powinieneś spróbować. Za 66 centów za porcję otrzymujesz dodatek dla 4 osób. Jedna porcja tego dania zawiera około 3 g białka , 7 g tłuszczu i łącznie 140 kalorii . 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do podania na talerzu, ten przepis zajmuje około 30 minut . Mieszanka oleju canolan, cebuli, pomidora i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest on dostarczany przez Taste of Home. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis otrzymuje całkiem niezłą ocenę Spoonacular wynoszącą 50% . Jeśli podoba Ci się ten przepis, mogą Ci się spodobać również takie przepisy jak: Sałatka z fasolką szparagową i migdałami , Sałatka ze świeżej fasolki szparagowej i pomidorów z kremowym dressingiem czosnkowym oraz Sałatka z fasolką szparagową i ziemniakami z winegretem Dijon .

Instrukcje

1
Umieść ziemniaka w rondlu i zalej wodą. Doprowadź do wrzenia; Zmniejsz ogień; przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 15-20 minut lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I CebuląTuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
Gruby Wędzony Boczek Pokrojony W KostkęGruby Wędzony Boczek Pokrojony W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
2
Odcedzić i ostudzić; pokroić w kostkę.
3
W międzyczasie włóż zieloną fasolkę do rondla i zalej wodą. Doprowadź do wrzenia; Zmniejsz ogień; gotuj bez przykrycia przez 6-8 minut lub do momentu, aż stanie się chrupiąca i miękka. Odcedź i ostudź.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowa Fasolka Szparagowa, Dostępna W Dziale Warzywnym, Przekrojona Na Pół Pod KątemGotowa Fasolka Szparagowa, Dostępna W Dziale Warzywnym, Przekrojona Na Pół Pod Kątem
Gruby Wędzony Boczek Pokrojony W KostkęGruby Wędzony Boczek Pokrojony W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
4
W dużej misce do serwowania wymieszaj fasolę, ziemniaki, pomidory i cebulę. W słoiku z ciasno dopasowaną pokrywką wymieszaj pozostałe składniki; dobrze wstrząśnij.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I CebuląTuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 CalaCukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
5 Uncji Grubego Wędzonego Boczku Pokrojonego W Kostkę5 Uncji Grubego Wędzonego Boczku Pokrojonego W Kostkę
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Gruby Czerwony CukierGruby Czerwony Cukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
5
Polać mieszanką fasoli i dokładnie wymieszać.
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia9
Magazyn