Sałatka z zielonej fasoli i ziemniaków

Sałatka z zielonej fasolki i ziemniaków to danie dodatkowe dla 8 osób. Dbasz o sylwetkę? Ten przepis bezglutenowy, bezmleczny i Whole 30 zawiera 210 kalorii , 15 g białka i 10 g tłuszczu na porcję. Za 1,04 dolara za porcję ten przepis pokrywa 10% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Można się nim delektować o każdej porze, ale jest szczególnie dobry na Czwartego Lipca . Tylko kilka osób przygotowało ten przepis, a jedna powiedziałaby, że trafił w sedno. Od przygotowania do podania ten przepis zajmuje około 30 minut . Jeśli masz pod ręką zieloną fasolkę, bulion z kurczaka, ocet jabłkowy i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest on dostarczany przez Taste of Home. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis otrzymuje solidną ocenę Spoonacular wynoszącą 61% . Użytkownikom, którym spodobał się ten przepis spodobały się także : Sałatka z fasolki szparagowej i ziemniaków z dressingiem dijon , Sałatka z ziemniaków i fasolki szparagowej oraz Sałatka z fasolki szparagowej z migdałami .
Instrukcje
W rondlu gotować ziemniaki i czosnek we wrzącej, osolonej wodzie przez 5 minut.
Dodaj fasolę i gotuj jeszcze przez 10–14 minut, aż warzywa będą miękkie.
Ciepły bulion; zalej warzywa. Przykryj i schłódź przez co najmniej 2 godziny, mieszając kilka razy.
W małej misce połącz oliwę, ocet i przyprawy; dobrze wymieszaj.
Odcedź warzywa, dodaj sos i wymieszaj.
Jeśli wolisz, podawaj w misce wyłożonej sałatą.