Sałatka z grillowanym stekiem Ribeye z winegretem poblano

Sałatka z grillowanym stekiem Ribeye z winegretem poblano
Grillowany stek antrykotowy z winegretem poblano to danie główne bezglutenowe . Jedna porcja tego dania zawiera około 56 g białka , 75 g tłuszczu i łącznie 1134 kalorii . Ten przepis jest dla 4 osób. Za 11,23 USD za porcję ten przepis pokrywa 63% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i sycący. Będzie hitem na Twoim wydarzeniu z okazji Czwartego Lipca . Udaj się do sklepu i kup ketchup, syrop klonowy, miód i kilka innych rzeczy, aby przygotować go już dziś. Od przygotowania do podania, ten przepis zajmuje około 2 godzin i 35 minut . Jest on dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis otrzymuje ocenę super spoonacular wynoszącą 83% . Podobne przepisy obejmują grillowane tacos z portobello i papryką poblano , tamales z wołowiną, papryką poblano i serem oraz francuskie naleśniki z papryką poblano „Enchiladas” .

Instrukcje

1
Wymieszaj w małej misce, aż się połączą. Dopraw solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Umieść steki w płytkim naczyniu do pieczenia i polej sosem do steków, odstaw do marynowania na 2 godziny, przewracając raz. Rozgrzej grill.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Do StekówSos Do Steków
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W KostkęPomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
3
Wyjmij steki z marynaty i dopraw solą i pieprzem do smaku. Grilluj przez 3 do 4 minut z każdej strony, aby uzyskać średnio wysmażone mięso.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W KostkęPomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
4
Wyjąć i odstawić.
5
Posmaruj plasterki cebuli i pomidory oliwą z oliwek i dopraw solą i pieprzem do smaku. Grilluj z obu stron, aż będą prawie gotowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
6
Umieść szpinak w dużej misce i wymieszaj z octem balsamicznym, oliwą z oliwek oraz solą i pieprzem do smaku. Podziel szpinak na 4 duże talerze sałatkowe lub półmiski. Pokrój każdy stek na plastry o grubości 1/2 cala i rozłóż na szpinaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Udziec Jagnięcy (wyjęty Z Lodówki I Pozostawiony W Temperaturze Pokojowej Na 1 Godzinę Przed Przygotowaniem)Udziec Jagnięcy (wyjęty Z Lodówki I Pozostawiony W Temperaturze Pokojowej Na 1 Godzinę Przed Przygotowaniem)
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W KostkęPomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
7
Udekoruj grillowanymi pomidorami, serem pleśniowym i cebulą, skrop sosem winegret z papryki Poblano.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Czerwone Winogrona, Pokrojone Owoce Gwiaździste I Różne świeże ZiołaOpcjonalnie Czerwone Winogrona, Pokrojone Owoce Gwiaździste I Różne świeże Zioła
3 łyżki Winegretu Z Wermutu3 łyżki Winegretu Z Wermutu
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
12-15 Pomidorów, Umytych, Bez Skórki Przypominającej Papier12-15 Pomidorów, Umytych, Bez Skórki Przypominającej Papier
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
8
Połącz poblano, cebulę i sok z limonki w blenderze i miksuj do uzyskania gładkiej konsystencji. Podczas pracy blendera powoli dodawaj olej, aż powstanie emulsja.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lekko Rozgniecione Awokado HassLekko Rozgniecione Awokado Hass
12-15 Pomidorów, Umytych, Bez Skórki Przypominającej Papier12-15 Pomidorów, Umytych, Bez Skórki Przypominającej Papier
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
9
Dodaj szpinak i miksuj do uzyskania gładkiej konsystencji.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
10
Dodaj miód i dopraw do smaku solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami

Składniki

2Spód: okruszki z herbatników grahamdrobno posiekane chili poblano z nasionamidrobno posiekane chili poblano z nasionami680papryka habaneroszpinak niemowlęcy, umytyszpinak niemowlęcy, umyty3Spód: okruszki z herbatników grahamudziec jagnięcy (wyjęty z lodówki i pozostawiony w temperaturze pokojowej na 1 godzinę przed przygotowaniem)udziec jagnięcy (wyjęty z lodówki i pozostawiony w temperaturze pokojowej na 1 godzinę przed przygotowaniem)227papryka habaneroSer pleśniowy Maytag, pokruszonySer pleśniowy Maytag, pokruszony1porcja startego parmezanuMusztarda DijonMusztarda Dijon1porcja startego parmezanu1-1/4 szklanki płatków muslix z rodzynkami, daktylami i migdałami1-1/4 szklanki płatków muslix z rodzynkami, daktylami i migdałami1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreo1-1/4 szklanki płatków muslix z rodzynkami, daktylami i migdałami1-1/4 szklanki płatków muslix z rodzynkami, daktylami i migdałami601 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1 mała rzepa, obrana i pokrojona na kawałki o wymiarach 1,25 cm1 mała rzepa, obrana i pokrojona na kawałki o wymiarach 1,25 cm2401 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweopakowanie szynki delikatesowej pokrojonej w cienkie plasterkiopakowanie szynki delikatesowej pokrojonej w cienkie plasterki3Spód: okruszki z herbatników grahamświeży sok z limonkiświeży sok z limonki1porcja startego parmezanuczysty syrop klonowy (najlepiej klasy B) plus 4 łyżeczki do podaniaczysty syrop klonowy (najlepiej klasy B) plus 4 łyżeczki do podania1621 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwesteki z nowojorskiego stripsusteki z nowojorskiego stripsu3Spód: okruszki z herbatników grahamsteki z nowojorskiego stripsusteki z nowojorskiego stripsu4trochę posiekanej cukiniiOliwa z oliwekOliwa z oliwek6pomidory śliwkowe pokrojone na półpomidory śliwkowe pokrojone na pół2poblano peppers, roasted, peeled and seededpoblano peppers, roasted, peeled and seeded40papryka habaneroposiekana czerwona cebulaposiekana czerwona cebula680papryka habanerosteki rib eye każdy)steki rib eye każdy)4trochę posiekanej cukiniiSól i świeżo zmielony pieprzSól i świeżo zmielony pieprz4trochę posiekanej cukiniiSól i świeżo zmielony biały pieprzSól i świeżo zmielony biały pieprz15papryka habaneroliście szpinakuliście szpinaku2361 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweMesa Steak sauceMesa Steak sauce1Vidalia cebula, obrana i pokrojona w plastry grubości 1/2 calaVidalia cebula, obrana i pokrojona w plastry grubości 1/2 cala1Podwójnie nadziewane ciasteczka OreoSos WorcestershireSos Worcestershire
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 35 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia98
Magazyn