Plasterki bagietki Cezar Salsa
Caesar Salsa Bagietka Plasterki zajmuje około 25 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera około 1 g białka , 1 g tłuszczu i łącznie 36 kalorii . Ten przepis służy 32 osobom. Za 15 centów za porcję ten przepis pokrywa 2% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowała ten przepis. To niedrogi przepis dla fanów kuchni meksykańskiej. Udaj się do sklepu i kup pomidory, kolendrę, kapary i kilka innych rzeczy, które przygotujesz dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli stosujesz dietę bezmleczną i pescatariańską . Jest to dostarczane przez Taste of Home. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis uzyskał 18% wyniku , co jest raczej złym wynikiem. Podobne przepisy obejmują Gouda Melt z plasterkami bagietki , plastry bagietki z kozim serem ziołowym i szaszłyki z krewetek w sosie z salsą pomidorowo-awokado i grillowanymi plasterkami cytryny .
Instrukcje
W małej misce wymieszaj pomidory, trybulę, kolendrę, pietruszkę, kapary i sos z ostrej papryki.
W drugiej misce wymieszaj oliwę, sok z cytryny, ocet, szalotkę, czosnek, pastę z anchois i skórkę cytrynową.
Skropić mieszanką pomidorów; wrzucić do płaszcza.
Podawać z podpieczonymi plasterkami bagietki.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańskie bardzo dobrze komponuje się z Pinot Noir, Riesling i Sparkling Rosé. Do dań meksykańskich dobrze pasują kwaśne wina białe, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości tanin, takie jak pinot noir. Musujące róże to także bezpieczne połączenie. Możesz spróbować Etude Heirloom Pinot Noir. Recenzentom podoba się to z oceną 5 na 5 gwiazdek i ceną około 89 dolarów za butelkę.
![Etiuda Heirloom Pinot Noir]()
Etiuda Heirloom Pinot Noir