Pieczeń Morelowa

Pieczeń Morelowa
Pieczeń z morelami to danie główne dla 2 osób. Jedna porcja tego dania zawiera około 35 g białka , 24 g tłuszczu i łącznie 511 kalorii . Za 2,35 USD za porcję ten przepis pokrywa 32% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Mieszanka słodkich ziemniaków, skrobi kukurydzianej, rozmarynu i kilku innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dobra opcja, jeśli stosujesz dietę bezglutenową i bezmleczną . Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godziny i 50 minut . Z wynikiem łyżkowym wynoszącym 66% , to danie jest solidne. Podobne przepisy to Pieczeń wieprzowa w garnku z morelami , Pieczeń wieprzowa w garnku z morelami i chrzanem oraz Pieczeń w garnku błyskawicznym (pieczeń w szybkowarze) + WIDEO .

Instrukcje

1
Wołowinę posypać solą i pieprzem. W holenderskim piekarniku wołowinę zrumienić na oleju ze wszystkich stron.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
2
Dodaj marchewkę, słodkie ziemniaki, seler, cebulę i rozmaryn.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Małe Słodkie Ziemniaki, Obrane I Posiekane2 Małe Słodkie Ziemniaki, Obrane I Posiekane
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
3
Wołowinę zalać nektarem morelowym i 1 szklanką wody; doprowadzić do wrzenia. Zredukować ciepło; przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 1-1/2 do 2 godzin lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nektar MorelowyNektar Morelowy
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
4
Usuń mięso i warzywa; trzymaj się ciepło. W małej misce połącz skrobię kukurydzianą i pozostałą wodę, aż będzie gładka; stopniowo dodawaj do soków z patelni. Doprowadzić do wrzenia; gotować i mieszać przez 2 minuty lub do momentu, aż zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Każda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski JulienneKażda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski Julienne
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Podawać do mięs i warzyw.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 50 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia32
Magazyn