Pasta z fig i cebuli

Pasta z fig i cebuli
Pasta z fig i cebuli wymaga około 45 minut od początku do końca. Ten przepis jest dla 24 osób. Ta przystawka ma 43 kalorie , 0 g białka i 2 g tłuszczu na porcję. Za 39 centów za porcję ten przepis pokrywa 1% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba przygotowała ten przepis i zrobiłaby go ponownie. Jeśli masz pod ręką cukier, figi Mission, oliwę z oliwek i kilka innych składników, możesz go przygotować. To dobra opcja, jeśli stosujesz dietę bezglutenową, bezmleczną, laktoowowegetariańską i wegańską . Jest dostarczany przez Allrecipes. Biorąc wszystko pod uwagę, uznaliśmy, że ten przepis zasługuje na ocenę Spoonacular wynoszącą 0% . Ta ocena jest możliwa do poprawy. Wypróbuj tartaletki z serem pleśniowym z dżemem figowym i orzechami włoskimi , babeczki z figami i migdałami oraz pizzę z figami i serem kozim z pesto, aby uzyskać podobne przepisy.

Instrukcje

1
Rozgrzej oliwę z oliwek w rondlu na średnim ogniu; wrzuć cebulę do gorącego oleju. Zmniejsz ogień do średnio-niskiego, przykryj rondel i gotuj, mieszając od czasu do czasu, aż cebula zmięknie i nabierze karmelowego koloru, 20 do 25 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 żółtej Cebuli, Pokrojonej W Drobną Kostkę, Około 1/4 Szklanki1/4 żółtej Cebuli, Pokrojonej W Drobną Kostkę, Około 1/4 Szklanki
1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Olej Arachidowy, Z Pestek Winogron Lub Inny Olej RoślinnyOlej Arachidowy, Z Pestek Winogron Lub Inny Olej Roślinny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Oczyszczone Całe Kalmary (około 1 Funta)4 Oczyszczone Całe Kalmary (około 1 Funta)
2
Wymieszaj figi z cebulą; gotuj i mieszaj, aż figi zaczną tracić kształt i zmiękną, zmieniając się w cebulę, około 10–15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
1 (8-uncjowy) Słoik Miodu1 (8-uncjowy) Słoik Miodu
3
Wlać ocet balsamiczny do mieszanki fig i cebuli; gotować, aż cały płyn odparuje, 5 do 10 minut. Mieszać cukier, 1 łyżkę stołową na raz, w mieszance fig i cebuli, aż do uzyskania pożądanej słodyczy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Udziec Jagnięcy (wyjęty Z Lodówki I Pozostawiony W Temperaturze Pokojowej Na 1 Godzinę Przed Przygotowaniem)Udziec Jagnięcy (wyjęty Z Lodówki I Pozostawiony W Temperaturze Pokojowej Na 1 Godzinę Przed Przygotowaniem)
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Białe Czekoladowe Loki Do PieczeniaBiałe Czekoladowe Loki Do Pieczenia
1 (8-uncjowy) Słoik Miodu1 (8-uncjowy) Słoik Miodu
4
Podawać na ciepło lub na zimno.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia0
Magazyn