Old World Italian Beef Roll
Old World Italian Beef Roll to śródziemnomorska receptura, która serwuje 8. Jedna porcja tego dania zawiera około 16G białka, 8G tłuszczu i w sumie 290 kalorii. Za 97 centów za porcję, ten przepis okładki 15% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Niewiele osób przygotowało ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił w sedno. Mieszanka boczku, soli czosnkowej, przyprawionej bułki tartej i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Przynosi ci smak domu. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 1 godzina i 10 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 41%, co jest dobre. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Włoskie Roll upy wołowe, Rich Italian Beef Roll up, oraz Bułka Z Makiem Starego Świata.
Instrukcje
W małej misce połącz pierwsze dziewięć składników.
Rozłóż na steku, zwiń galaretkę, zaczynając od dłuższego boku. Krawat ze sznurkiem.
Na ciężkiej patelni lub holenderskim piekarniku rozgrzej olej i brązowe mięso ze wszystkich stron.
Dodaj wodę; przykryj i piecz w temperaturze 350° przez 45 minut.
Usuń sznurek; pokrój stek na 1-1 / 2 cala. plastry.
Podawać z sosem spaghetti i makaronem.