Metamorfoza Białego Tortu Owocowego

Nigdy nie można mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc wypróbuj Makeover White Fruitcake. Ten przepis pozwala na przygotowanie 20 porcji, każda zawiera 382 kalorie , 7 g białka i 14 g tłuszczu . Za 94 centy za porcję przepis ten pokrywa 8% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do podania, przepis ten zajmuje około 1 godziny i 50 minut . Niewiele osób wykonało ten przepis, ale jedna osoba powiedziałaby, że trafił w sedno. Jest idealny na Boże Narodzenie . Ten przepis z Taste of Home wymaga kokosa, brandy, masła i musu jabłkowego. To dobra opcja, jeśli stosujesz dietę wegetariańską laktoowowegetariańską . Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że przepis ten zasługuje na ocenę Spoonacular wynoszącą 30% . Ta ocena nie jest aż tak wybitna. Wypróbuj 17 Bean White Chicken Chili , 4th of July RASPBERRY, WHITE & BLUEBERRY FARM TO TABLE Cocktail od Harvest Spirits oraz Anticuchos z białego okonia morskiego z marynatą z chili aji i miodem oraz salsą semilla, aby poznać podobne przepisy.
Instrukcje
W małej misce wymieszaj wiśnie i 1/4 szklanki brandy; odstaw na noc.
Włóż osiem białek do dużej miski i odstaw na 30 minut w temperaturze pokojowej.
W dużej misce utrzyj masło i cukier, aż do dokładnego połączenia.
Dodaj żółtka, jedno po drugim, dobrze ubijając po każdym dodaniu. Ubij resztę brandy. Stopniowo dodawaj mąkę do ubitej mieszanki na przemian z musem jabłkowym.
Czystymi trzepaczkami ubijaj białka jajek, aż utworzą się sztywne szczyty; wmieszaj do ciasta. Wmieszaj mieszankę wiśniową, migdały, rodzynki i kokos. Delikatnie włóż do 10-calowej foremki rurkowej z wyjmowanym dnem posmarowanym sprayem do pieczenia.
Piec w temperaturze 300° przez 1-1/2 do 1-3/4 godziny lub do momentu, aż wykałaczka włożona blisko środka ciasta będzie czysta.
Pozostawić do ostygnięcia na 10 minut, a następnie wyjąć z formy i odłożyć na kratkę do całkowitego ostygnięcia.