Masło cytrynowe
Jeśli masz około 10 minut , aby spędzić w kuchni, Lemon Butter może być niesamowitym przepisem na danie bezglutenowe i wegetariańskie laktoovo, którego warto spróbować. Ten przepis jest dla 8 osób. Jedna porcja tego dania zawiera około 0 g białka , 1 g tłuszczu i łącznie 37 kalorii . Za 4 centy za porcję ten przepis pokrywa 0% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Kilku osobom bardzo spodobał się ten dodatek. 113 osób przygotowało ten przepis i zrobiłoby go ponownie. Ten przepis z Allrecipes wymaga masła, skrobi kukurydzianej, cukru i wody. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że przepis ten zasługuje na ocenę spoonacular wynoszącą 0% . Ta ocena jest możliwa do poprawy. Wypróbuj Lemon Blondies z lukrem cytrynowym , Lemon Cake Roll With Lemon Curd Filling i Lemon Blackberry Bread with Lemon Glaze, aby uzyskać podobne przepisy.
Instrukcje
W rondlu na średnim ogniu wymieszaj cukier, skrobię kukurydzianą i skórkę z cytryny. Wymieszaj z wodą i sokiem z cytryny i mieszaj dalej. Gdy mieszanka zgęstnieje i zacznie bulgotać, podgrzewaj dalej i mieszaj przez kolejne dwie minuty.
Zdejmij sos z ognia i dodaj masło.