Crumble-Top Coffee Cake wymaga około 1 godziny i 20 minut od początku do końca. Ten przepis jest dla 12 osób i kosztuje 50 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 3 g białka , 14 g tłuszczu i łącznie 373 kalorie . 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Ten przepis z Taste of Home wymaga mielonego cynamonu, maślanki, orzechów włoskich i brązowego cukru. Sprawdza się dobrze jako śniadanie. Biorąc wszystko pod uwagę, uznaliśmy, że ten przepis zasługuje na ocenę Spoonacular wynoszącą 0% . Ta ocena jest bardzo zła (ale nadal możliwa do poprawienia). Użytkownikom, którym spodobał się ten przepis, spodobały się również Bubble-Top Brioches , Vegan Baked Apples with Oat Crumble i Humble Pear Crumble .
Instrukcje
1
W dużej misce utrzyj masło, tłuszcz i cukier, aż masa będzie lekka i puszysta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filiżanka Półsłodkich Kawałków Czekolady Lub Rodzynek
Tost Teksański Lub Inny Biały Chleb, Tostowany
Piersi Bażanta (jeśli Małe)
Mandarynki W Syropie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar, Opcjonalnie
2
Dodawaj jajka jedno po drugim, dobrze ubijając po dodaniu każdego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
3
Wymieszaj mąkę, proszek do pieczenia, cynamon, sodę oczyszczoną i sól; dodawaj do ubitej masy na zmianę z maślanką, dokładnie ubijając po dodaniu każdego składnika.