Chili West Coast Sally to danie główne dla 16 osób. Jedna porcja zawiera 492 kalorie , 29 g białka i 25 g tłuszczu . Za 1,83 dolara za porcję ten przepis pokrywa 21% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka pomidorów, liścia laurowego, musztardy dijon i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. To przepis w rozsądnej cenie dla fanów amerykańskiego jedzenia. Można się nim cieszyć o każdej porze, ale jest szczególnie dobry na Super Bowl . Od przygotowania do podania ten przepis zajmuje około 3 godzin i 30 minut . To dobra opcja, jeśli jesteś na diecie bezglutenowej . Jest on dostarczany przez Taste of Home. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis otrzymuje ocenę Spoonacular wynoszącą 52% , co jest całkiem dobrym wynikiem. Użytkownikom, którym spodobał się ten przepis spodobały się także przepisy: Ancho Chipotle Chili , 17 Bean White Chicken Chili iAsian Chicken and Broccoli With Chili Garlic Sauce .
Instrukcje
1
Usmaż boczek w rondlu, aż będzie chrupiący; wyjmij go na ręczniki papierowe, aby odsączyć. Zachowaj 3 łyżki wytopionego tłuszczu.