Żółty ryż z czarną fasolą i kukurydzą
Żółty ryż z czarną fasolą i kukurydzą może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole receptury przystawki. Jedna porcja zawiera 218 kalorii, 5G białka, oraz 2G tłuszczu. Na 38 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i podnieś nici szafranu, czosnku, cebuli i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Sum w sosie orzechowym z dodatkiem fasoli maślanej, żółtej kukurydzy, czarnego ryżu i świeżego szpinaku, Czarna fasola i żółty ryż, oraz Czarna fasola i żółty ryż.
Instrukcje
Przykryj dużą patelnię nieprzywierającą sprayem do gotowania; dodaj olej.
Umieścić na średnim ogniu do gorąca.
Dodaj cebulę i czosnek; saute 2 protokół.
Dodać ryż i saute 2 protokół.
Dodaj wodę i szafran. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 20 do 25 minut lub do momentu wchłonięcia cieczy i ryżu jest miękka. Wymieszać w czarnej fasoli i kukurydzy; gotować 5 minut lub do dokładnie ogrzane.