Żurawinowy sos Barbecue to bezglutenowe i bezmleczne SOS. Ten przepis sprawia, że 2 porcje z 489 kalorii, 7G białka, oraz 3G tłuszczu każdy. Na 4,46 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 3 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i podnieś sól, cebulę, oregano i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Jest idealny do Dzień Ojca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Żurawinowy Sos Barbecue, Indyk z sosem żurawinowym Barbecue Dipping, oraz Slow Cooker Barbecue Pulled Chicken-Cranberry Sherry BBQ Sauce dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Wszystkie składniki umieścić w garnku i doprowadzić do wrzenia. Gotować przez 15 minut lub aż płyn zmniejszy się do 1/
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
2
Umieść w blenderze w małych partiach i przecier (zawsze bądź bardzo ostrożny, gdy oczyszczasz gorące płyny w blenderze!).Przecedzić puree przez drobny sitko siatkowe.Schłodzić w lodówce. Ten sos będzie trzymać tygodniami w lodówce.