Żurawinowy puch owocowy Dip z owocowym wieńcem
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać żurawinowy puch owocowy Dip z owocowym wieńcem spróbować. Ten przepis służy 12 i kosztuje 52 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 142 kalorie. Ten przepis od Betty Crocker ma 1 fanów. To będzie hit w Twoim Super Bowl wydarzenie. Mieszanka soku z cytryny, kręcone endywia, grona winogron i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ta partytura jest do poprawy. Podobne przepisy to Truskawkowy Puch Owocowy, Truskawkowy Puch Owocowy Dip, oraz Truskawkowy Puch Owocowy Dip.
Instrukcje
W małej misce, połączyć marshmallow creme i twarogu; ubić do gładkiej. Wymieszać w sosie żurawinowo-pomarańczowym.
Linia duży talerz z liśćmi endywii.
Umieścić miskę dip w środku. Plastry jabłka zanurzyć w soku z cytryny; ułóż w okręgu około 1 cala od krawędzi płyty, nakładając plastry. Rozmieść winogrona i truskawki na jabłkach losowo wokół dip. Tuck plastry owoców gwiazdy wśród innych owoców.
Posypać nasiona granatu na liściach endywii.