Żurawinowy Mróz
Cranberry Frost może być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 8 i kosztuje 72 grosze za porcję. Jedna porcja zawiera 238 kalorii, 3G białka, oraz 15 g tłuszczu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka cukru, jabłka, żurawiny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 13%, co nie jest zbyt wspaniałe. Spróbuj Cytrusowy Mróz, Angel Frost, oraz Pomidorowy Mróz dla podobnych receptur.
Instrukcje
W misce do mieszania, połączyć żurawinę i cukier i odstawić 10 protokół. W międzyczasie, skórki i secton 1 pomarańczowy. Drobno posiekać pomarańczowe odcinki; odstawić. Sqeeze pozostała pomarańcza, aby w sumie 1/3 szklanki soku.
Połącz 1/3 szklanki soku pomarańczowego, twarogu i wanilii. Beat until fluffy. Wymieszać z kawałkami pomarańczy, żurawiną, jabłkiem i daktylami.
Śmietanę ubijać do uzyskania miękkich szczytów. Złóż śmietanę do mieszanki serków śmietankowych.
Włączyć mieszaninę do formy 5-cup, 8x4x2 cala bochenek patelni, lub do około 10 do 12 Paper lined Muffin Patelnie. Przykryć i zamrozić do twardości.
Aby służyć, odstawić w temperaturze pokojowej na 10 miutues. Odkleić lub odkleić papier i udekorować pomarańczowymi odcinkami.