Żurawinowo-Waniliowy Mini Bundts
Żurawinowo-waniliowe Mini Bundts może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 10,47 zł / porcja, ten przepis okładki 47% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 39g białka, 155 g tłuszczu, oraz w sumie 3322 kalorii. Ten przepis służy 1. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać proszek do pieczenia, serek, mąka, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Orange Cranberry Mini Bundts, Mini klopsiki i slidery dla # BundtBakers, oraz Mini Serniki Waniliowe Z Wakacyjną Polewą Żurawinową dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przynieś żurawinę, 3 łyżki. sok i 1/4 szklanki cukru granulowanego do wrzenia w małym rondlu. Zmniejszyć ogień; gotować mieszaninę, często mieszając, aż większość jagód pop, o 4 protokół.
Ostudzić 5 minut. Wymieszać pozostałe 3 łyżki. sok i czysty w robocie kuchennym.
Niech ostygnie całkowicie.
Patelnia Mini Bundt z natryskiem do gotowania.
Beat butter, 3 oz. serek śmietankowy i 1 szklanka plus 2 łyżki. cukier granulowany w misce z mikserem na średniej prędkości, aż będzie gładki. Zeskrobać boki; dodać jajka, ekstrakt z wanilii i sól. Beat na średnim do wymieszania, skrobanie dół miski w razie potrzeby.
Mąkę i proszek do pieczenia ubić w średniej misce. Stopniowo dodawaj mieszaninę mąki do ciasta i ubijaj na małej prędkości, aż do wymieszania.
Napełnij każdą filiżankę Bundt 2 łyżkami. pałkarz. Kropka po 1/2 łyżki. sos żurawinowy, następnie dolać 1 łyżkę. ciasto na wierzchu sosu, pozostawiając część z niego odsłonięte. Wykałaczką, sosem zawirować i ciasto razem.
Piec ciasta, aż wykałaczka włożona w najgrubszą część wyjdzie czysta, około 18 minut.
Ostudzić 10 minut. Odwróć ciasta z patelni, używając małej szpatułki, jeśli to konieczne, aby je poluzować. Przyciąć krawędzie ciasta, jeśli chcesz.
Pokonać pozostałe 2 oz. serek w misce z mikserem na gładką masę.
Dodać cukier puder. Rozetnij strąk fasoli wanilii wzdłuż i delikatnie zeskrobuj nasiona małą łyżeczką do mieszanki serków śmietankowych.
Dodaj 5 łyżeczek. wody i ubić, aż będzie gładka i kremowa.
Skropić lekko ciepłe ciastka.