Żelatyna Warstwowa Mango-Malina
Przepis żelatyna warstwowa Mango-malina jest gotowa w około 4 godziny i 15 minut i zdecydowanie jest wybitnym bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 97 kalorii. Ten przepis służy 16 i kosztuje 49 centów za porcję. 4 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Udaj się do sklepu i odbierz miętę, maliny, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Warstwowa Żelatyna Świąteczna, Cran-Mandarynkowa Żelatyna Warstwowa, oraz Sernik Warstwowy Cytrusowo-Żelatynowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić 1-1 / 2 szklanki wody do wrzenia.
Dodać do mieszanek żelatyny malinowej w średniej misce; wymieszać 2 min. aż do całkowitego rozpuszczenia. Wymieszać w 1 szklance pozostałej wody; wlać połowę do 2-qt. pleśń rozpylona sprayem do gotowania. Rezerwa 5 malin; dodać pozostałe do żelatyny w formie. Przechowywać w lodówce 30 min. lub do momentu zagęszczenia żelatyny. Przykryć pozostałą żelatyną malin; przechowywać w lodówce 20 min. lub do momentu, gdy jest ustawiony, ale nie sztywny.
Doprowadzić pozostałą wodę do wrzenia.
Dodaj do cytrynowych mieszanek żelatyny w średniej misce; wymieszać 2 min. aż do całkowitego rozpuszczenia.
Użyj obieraczki do warzyw, aby usunąć 5 (3x1-1/2 cala) pasków mango; owinąć szczelnie. Przechowywać w lodówce do momentu użycia. Posiekaj Pozostałe mango; umieść w robocie kuchennym. Proces aż do gładkości; odcedzić.
Wymieszać mango z żelatyną cytrynową. Delikatnie zalać warstwą żelatyny malinowej w formie. Przechowywać w lodówce 3 godziny lub do firmy.
Żelatyna Unmold na talerz.
Zwiń każdy pasek mango, aby utworzyć stożek, zaczynając od jednego krótkiego końca.
Miejsce 1 zarezerwowane Malina w środku każdego stożka. Użyj do dekoracji deseru wraz z miętą.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i musujące różowe są doskonałym wyborem dla Meksyku. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jedno wino, którego możesz spróbować to Sandhi Sanford i Benedict Pinot Noir. Ma 4,7 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 65 dolarów.
![Sandhi Sanford i Benedict Pinot Noir]()
Sandhi Sanford i Benedict Pinot Noir
Wyjątkowy 2012 ma warstwy dzikiej wiśni, lukrecji, czarnego pieprzu i cynamonu. Blady rubinowy czerwony kolor i jedwabiste taniny pokazują nam, jak majestatyczna jest ta strona.