Żebra W Stylu Memphis

Żebra W Stylu Memphis
Żebra w stylu Memphis to bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 104g białka, 64G tłuszczu, oraz w sumie 1065 kalorii. Ten przepis służy 6. Na 4,32 zł za porcję, ten przepis okładki 50% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz musztardę, mielony kminek, musztardę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać mielony kminek, możesz śledzić to danie główne z Marokański Mus Czekoladowy jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Memphis-Style Drunken-Hog BBQ żeberka, Żeberka Wieprzowe W Stylu Memphis, oraz Żeberka Wieprzowe Z Grilla W Stylu Memphis dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Usuń cienką, papierową skórę z tyłu każdego stojaka żeber, ściągając ją palcami w prześcieradle, używając rogu ręcznika kuchennego, aby uzyskać pewny chwyt, lub szczypcami.
Składniki, których będziesz potrzebować
żeberkażeberka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki KuchenneRęczniki Kuchenne
2
Połącz paprykę, czarny pieprz, brązowy cukier, sól, sól selera, cayenne, czosnek w proszku, sucha musztarda i kminek w małej misce i ubijać do wymieszania. Natrzyj dwie trzecie tej mieszaniny na żebra po obu stronach, a następnie przenieś żebra na patelnię do pieczenia. Przykryć i pozostawić do utwardzenia, w lodówce, przez 4 do 8 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek W ProszkuCzosnek W Proszku
Pieprz CzarnyPieprz Czarny
Brązowy CukierBrązowy Cukier
Sól SelerowaSól Selerowa
Musztarda W ProszkuMusztarda W Proszku
Mielony Pieprz CayenneMielony Pieprz Cayenne
PaprykaPapryka
KminekKminek
żeberkażeberka
SólSól
Sucha Przyprawa RubSucha Przyprawa Rub
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
TrzepaczkaTrzepaczka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
1
Wymieszać ocet jabłkowy, musztardę i sól w misce i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet JabłkowyOcet Jabłkowy
MusztardaMusztarda
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Ustaw grill do pośredniego grillowania i umieść dużą patelnię na środku.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
PatelniaPatelnia
3
Jeśli używasz grilla gazowego, umieść wszystkie zrębki w pudełku dla palaczy i rozgrzej grill do wysokiej; gdy pojawi się dym, zmniejsz ciepło do średniego.
Składniki, których będziesz potrzebować
FrytkiFrytki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
4
Jeśli używasz grilla węglowego, rozgrzej go do podłoża.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
5
Gdy gotowy do gotowania, Jeśli za pomocą grilla węglowego, wrzucić wióry drewna na węgle.
Składniki, których będziesz potrzebować
FrytkiFrytki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
6
Wyszczotkować i posmarować ruszt grillowy. Ułóż żebra na gorącym ruszcie nad miską ociekową. Przykryć grill i smażyć żeberka przez 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
żeberkażeberka
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
PatelniaPatelnia
7
Gdy żeberka będą gotowane przez godzinę, odsłoń grill i posmaruj żeberka sosem z mopa (jeśli używasz). Ponownie przykryć grill i kontynuować gotowanie żeberek do miękkości i prawie gotowe, 1/4 do 1/2 godziny dłużej dla żeberek z tyłu dziecka,1/2 do 1 godziny dłużej dla żeberek. Żeberka są wykonywane, gdy mięso jest bardzo delikatne i skurczył się z powrotem z końców kości. Jeśli używasz grilla węglowego, musisz dodać 10 do 12 świeżych węgli z każdej strony po 1 godzinie. Piętnaście minut przed zakończeniem żeber, doprawić je pozostałym pocierać, posypując je.
Składniki, których będziesz potrzebować
żebra Pleców Dzieckażebra Pleców Dziecka
żeberka Zapasoweżeberka Zapasowe
SOSSOS
MięsoMięso
żeberkażeberka
Sucha Przyprawa RubSucha Przyprawa Rub
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
8
Aby służyć, przeciąć Stojaki na pół lub, dla efektu zakopywania talerzy, po prostu pozostawić je w całości.
9
Fragment z grilla! Biblia 10-lecie wydania. © 1998, 2008 by Steven Raichlen. Robotnik
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia33
Magazyn